Nem tudom, hogy mit kezdjek magammal?
27 vagyok, és a céljaim eléréséhez folyton mentem, nem unatkoztam soha, de lassan felteszem magamnak a kérdést: Minek?
Depisnek nem vagyok depis, sőt élvezek sok dolgot az életben, és "habzsolom" a jót is, de valahogy nem elégít ki, nem okoz olyan pezsgő örömöt, mint régen.
Arra gondoltam, hogy talán régen nem foglalkoztam vele, hanem csak a következő célra koncentráltam, ezáltal "haladt" az élet, de most eljutottam oda, hogy minek az autó, minek a ház, minek az akármi?
Talán az éltet még, hogy hátha valakinek tudok örömet adni, vagy valami lendületet, valami szeretetet, de elég maszlag elképzelés ez...
Tudja a fene. :)
Mikor ölelt meg egy ellenkező nemű, úgy igazán, szeretetből téged? :) Az sokat dob az energetikusságos problémán. ;)
Ment a zöld pipa nektek.
1. válaszoló az a helyzet, hogy én se látom értelmét már a "földi javaknak". Egyszerűen semmi se boldogít. Még amire van pénzem arra se.
Az első vagyok:
Azért mondom, hogy keress valakit (valakiket), akiért megéri tenni, és akkor az ad értelmet a dolgoknak.
Jó érzés valakinek örömet szerezni!
Ez nem a kihasználásról (kisujj-kar effect a csöviknél), vagy a szexről szól, hanem az őszinte örömről, amit adhatunk. (ezeket a pillanatokat keresem, ezért megéri élni számomra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!