Mit kezdjek magammal?
Nagyon szarul vagyok mostanában, semmi kedvem semmihez úgy általánosságban, de a mai dolgok rátettek még egy lapáttal.
A fiú aki tetszik nagyon csúnyán beszélt velem alaptalanul, elhordott egy csomó mindennek, s miután rájött h tévedett azt se mondja bikkmakk.
Ezt tetézi, hogy összevesztem a szüleimmel, apám lelépett, anyámmal kb. kibékültünk, de nem az igazi. Semmi sem használ. Komolyan, még sírni sincs kedvem.
És kérlek ne gyertek, h sajnáltatom magam stb. Lehet, h így van, de valakinek el kell mondjam.
Hármas számú hozzászóló: amit írtál az nem vigasz. Ha nem vagy hajlandó alaposabban foglalkozni a dologgal, minek válaszolsz haszontalanul?
Az utolsó válaszoló söpredék meg olvassa végig a szöveget, mielőtt reagál rá.
Kedves Kérdező!
Az, hogy semmihez nincs kedved és sírni sem tudsz, akár depresszióra is utalhat. Engem is 16 évesen ért.
Mit kezdj most magaddal?
A körülötted lévő emberekkel való problémák megoldását sajátosan kell megtanulnod kezelnei, elszenvedni, feldolgozni. Általános megoldás nincs.
Ezeket az eseményeket megelőzően is rosszul érezted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!