Néptáncosokról mi az átalános vélekedésetek?
Figyelt kérdés
Jó arcok, bunkók, leragadtak a múltban? Jó pasik/csajok, vagy ennek pont ellenkezője?2019. jan. 31. 14:24
11/12 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Biztos, hogy nem árt a magyarságtudatodnak, ha néptáncolsz, és továbbviszel egy több mint 1000 éves hagyományt.
Leragadtak a múltban?! :D Ők is normális emberek, mint te.
Vannak jó csajok, meg bizonyára pasik is, nagyon jó kis elfoglaltság ez. :)
Egy néptáncos/F
12/12 anonim válasza:
Jó magam is táncolok. Akikkel én eddig találkoztam, mindenki iszonyúan kedves és ha még nem is ismertuk egymást is jól éreztük magunkat hisz a tánc összehozott minket.
Szerintem egy fiú vagy lány nem csak a néptánctol lehet szép vagy szexi, de szerintem jól néznek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!