Megbánta valaki a tudatos gyermektelenséget?
(Bár egy kicsit régi kérdés.)
Nos én nem. 1. Látom azt hogy a munkatársaim ezzel mennyit szívnak.
2. Így a munkát leszámítva minden időm és energiám az enyém.
Nem kell sz..pjak azzal hogy hazajöttem munkából akkor még gyereknevelés meg lefoglalták előlem a zuhanyzót vagy nem hagynak aludni.
Van pl 4 gyerekes kolléganőm aki teljesen idegbeteg.
Ötletem sincs mit lehet ezen irigyelni.
Egyébként azt még elfelejtettem említeni hogy én azt vettem észre hogy valahányszor az emberek valami érvekkel nem alátámasztható dolgot kívánnak neked eladni úgymond.
Akkor mindig ilyen üres ostoba érvtelen dolgokkal jönnek hogy pl
Nem tudod hogy mit hagysz ki.
Ja de, bocs az összes gyerekes munkatársam idegbeteg és csóró.
Meg hogy ez a legcsodálatosabb dolog az életben.
Én 3X aláhúznám azt hogy szerinted.
Egyébként ez még így önmagában el is viselhető lenne, mer nem kell meghallani ha nem nyomnák rá a nyakadra időközönként állandóan.
Én a magam részéről értelmesebb dolognak tartom azt hogy drága elektronikai eszközöket vásárolók. Valahol vicces belegondolni hogy csak az LG GSL760PZXV-m többe kerül mint az az összeg amit gyerekesék évente magukra költhetnek. Sebaj :D Neki ott van a "legnagyobb öröm az életben".
Előző.
23, párszázezres hűtővel villogsz, és munkába jársz. El kell keserítselek, te is csóró vagy.
Amelyik férfi úgy vesz feleségül egy nőt, hogy az nem szül neki gyereket, az egy lúzer, béta simp.
Az meg mindent elárul, hogy a sok 4gyh4l0tt nem tud hasznosként értékelni olyan választ, ami nem egyezik a véleményével XD barm0k :DDDD
27
"Amelyik férfi úgy vesz feleségül egy nőt, hogy az nem szül neki gyereket, az egy lúzer, béta simp."
Amelyik férfi szaporodáshoz köti a kapcsolatot, na az nem más, mint egy csimpánz az őserdőből... persze van alfacsimpánz is, amelyik visítozva ugrál :D szőrös is vagy-é komám?
"párszázezres hűtővel villogsz," meg van 1 milliós tv-m is, meg 2 éve már Frauenfeld-ben lakom.
Na cső. 23.
47 leszek, soha nem akartam gyereket, és nem bántam meg.
De inkább ezt bánja valaki, semmint belemegy mondjuk családi nyomásra, és utána bánkódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!