Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rosszindulatúak a nők?

Miért rosszindulatúak a nők?

Figyelt kérdés
Legkevésbé sem kedvesnek ismertem meg a legtöbbjüket.
2018. dec. 21. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
🙈
2018. dec. 21. 15:08
 2/19 anonim ***** válasza:
26%
2018. dec. 21. 15:13
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

Rosszindulatot én nem igazan tapasztaltam nőtől.

Az hogy nem kedvesek VELED más történet.

2018. dec. 21. 15:18
 4/19 anonim válasza:
39%
Azért, mert több ezer nőből 10 nő rosszindulatú, még a többi mindig csak krumpli. Kicsit bővebb látókört és kevesebb általánosítást, ha lehet!
2018. dec. 21. 15:19
 5/19 anonim ***** válasza:
12%
Mert nők, ők igazán csak a jóképűekkel kedvesek, meg futnak utánuk. A többi férfi mintha levegő lenne, vagy csúnyán néznek és bunkók...
2018. dec. 21. 15:20
 6/19 anonim ***** válasza:
58%

Talán akkor elgondolkodhatnál azon, hogy miért pont csak veled ilyenek? És nem csak egy-kettő, hanem akikkel eddig találkoztál. Valami okának kell, hogy legyen. Nézz magadba és keresd meg a választ. A hiba benned van.

Egyébként nem minden nő rosszindulatú. Anyukád, nagymamád rosszindulatú?

2018. dec. 21. 15:22
 7/19 anonim ***** válasza:
42%

Brühühü.

Azzal vagyok "rosszindulatú" aki kiharcolja magának mert bunkó, tapló, lenéző stb.

2018. dec. 21. 15:22
 8/19 Gyépésmérnök válasza:
5%

Ne az itteni nőket vedd alapul.

A feminizmus nem rosszindulat, hanem csak egy betegség. Gyógymód is van rá, már ha valakinek van kedve hozzájuk...

2018. dec. 21. 15:27
 9/19 anonim ***** válasza:
Az nem rosszindulat, hogy van szabad választásuk.
2018. dec. 21. 15:31
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Te beteg vagy. Tudod te egyáltalán, hogy mi a feminizmus? Felvilágosítalak!

"A feminizmus olyan politikai ideológia és emberi jogi mozgalmak gyűjtőfogalma, melynek közös célja a nemek közti egyenjogúság politikai, gazdasági, személyes és társadalmi szintű megvalósítása."

Tehát, akkor számodra baj, hogy a nők azt szeretnék, ha ugyanúgy elismernék őket, mint a férfiakat? Hogy ne legyen szakadék a két nem között, hanem egyenlőség legyen?

Szállj le az isteni magas lovadról ember! Talán sérti az egódat, hogy már nem te vagy az isten, az uralkodó, és nem tudsz elnyomni erőszakkal egy nőt?

Szüleid ezt tanították neked, hogy légy elnyomó? Gondolom apád is elnyomta anyukádat!

Ezért ugye a nőknek k..ss a nevük.

2018. dec. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!