Miért rosszindulatúak a nők?
Rosszindulatot én nem igazan tapasztaltam nőtől.
Az hogy nem kedvesek VELED más történet.
Talán akkor elgondolkodhatnál azon, hogy miért pont csak veled ilyenek? És nem csak egy-kettő, hanem akikkel eddig találkoztál. Valami okának kell, hogy legyen. Nézz magadba és keresd meg a választ. A hiba benned van.
Egyébként nem minden nő rosszindulatú. Anyukád, nagymamád rosszindulatú?
Brühühü.
Azzal vagyok "rosszindulatú" aki kiharcolja magának mert bunkó, tapló, lenéző stb.
Ne az itteni nőket vedd alapul.
A feminizmus nem rosszindulat, hanem csak egy betegség. Gyógymód is van rá, már ha valakinek van kedve hozzájuk...
Te beteg vagy. Tudod te egyáltalán, hogy mi a feminizmus? Felvilágosítalak!
"A feminizmus olyan politikai ideológia és emberi jogi mozgalmak gyűjtőfogalma, melynek közös célja a nemek közti egyenjogúság politikai, gazdasági, személyes és társadalmi szintű megvalósítása."
Tehát, akkor számodra baj, hogy a nők azt szeretnék, ha ugyanúgy elismernék őket, mint a férfiakat? Hogy ne legyen szakadék a két nem között, hanem egyenlőség legyen?
Szállj le az isteni magas lovadról ember! Talán sérti az egódat, hogy már nem te vagy az isten, az uralkodó, és nem tudsz elnyomni erőszakkal egy nőt?
Szüleid ezt tanították neked, hogy légy elnyomó? Gondolom apád is elnyomta anyukádat!
Ezért ugye a nőknek k..ss a nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!