Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a vallásosság miatt ilyen prűdek és
rosszindulatúak a nők?
Nem, és nem is az összes nő, csak sokan. Na, ők vallásosan hisznek abban, hogy a nők különleges bánásmódot érdemelnek, csak azért, mert nők.
2017. dec. 6. 22:19
köze nincs ehhez semmilyen vallásnak
2017. dec. 6. 22:23
három véglet van azt mondják
A Prűd vallásos vagy összepoppant bezárkózott
B Látszólag átlagos de amúgy rengeteg férfi lohol érte és ez sokaknál megörülést idéz elő fejükbe száll és elkedi hülyiteni mindahányat egyik másik szügre akad aztán megcsolgatás váltogatás rájövések
C aki nyiltan játsza az eszét és bevállalós műműjer pénzéhes vagy nimfó
nimfósággal nme lenne bajom de magas a szűrőlimit.. Nem fér be a béta karotin csak a xxx alpha
2017. dec. 6. 22:23
"lettek a nők ennyire férfiellenesek, hogy mindenért perverznek kiáltják ki őket?" - Mi mindenért? Tudnál mondani néhány példát?
2017. dec. 6. 22:25
Ez jó nagy hülyeség... Nem vagyok vallásos, de sok vallásos nőt ismerek és ilyenektől még soha nem hallottam semmilyen férfiellenes megnyilvánulást, épp ellenkezőleg, alapvetően ezekre a nőkre jellemző leginkább, hogy hagyományos férfira vágynak. A férfiellenes, femináci nők általában pont hogy vallásellenesek (vagy legalábbis semmiképpen nem vallásosok), meg úgy minden régi értékkel szembemennek.
2017. dec. 6. 22:26
6/23 A kérdező kommentje:
" Mi mindenért? Tudnál mondani néhány példát?"
Ha egy férfi ránéz egy nőre, sok nő erre úgy reagál, mintha a férfi nem tudom milyen felháboritó dolgot tett volna. Vagy ha egy kicsit is a szokásostól eltérő fétise van egy férfinek, az a nők szemében azonnal egy aberrált elmebetegnek számit.
"Vagy ha egy kicsit is a szokásostól eltérő fétise van egy férfinek, az a nők szemében azonnal egy aberrált elmebetegnek számit." - Például?
2017. dec. 6. 22:31
"Köztudottan sok a vallásos az országban."
Ebben tévedsz.
2017. dec. 6. 22:36
9/23 A kérdező kommentje:
A vallásokat torz módon értelmezők között el van terjedve egy olyan téves nézet, hogy az egész szexualitás egy bűn úgy ahogy van... Ez valószinű a középkorból maradhatott vissza. Na kb. erre gondoltam a kérdés kiirásánál.
Semmi köze ennek a vallásossághoz. És nagyon kevés az igazán vallásos még a nyugdíjasok között is.
2017. dec. 6. 23:00
Kapcsolódó kérdések: