Te mit csinálnál ha jönne veled szembe egy nyugdíjas csoport és nem állnak félre?
Megtörtént szituáció, adott egy járda és azon jön veled szembe 3 nyugdíjas hölgy egymás mellett és nem akarnak félre állni. Az egyik oldalon házfal van, a járda másik oldalán pedig hatalmas sár. Te mit tennél?
-Beleugrasz a sárba
-Megfordulsz és elfutsz az ellenkező irányba
-Felszívod magad és beléjük ütközöl, majd hallgatod a rikácsolásukat
-Megállsz egy helyben a járda szélén imádkozva hogy kerüljenek ki, de úgysem fognak, belöknek a sárba
Talán valami statisztikát vezetsz arról, hogy hányszor mentek neked öregek? :D
Amúgy a taj paraszt utazóközönséget az ilyen 55-63 közötti korosztályban kell keresni. A 70-80 évesek ritkábban tolják fullba a kretént.
Én kapásból mindenkit kikerülök, nem érdekel ki az, gyerek vagy felnőtt.
Had menjen a dolgára.
Amúgy átmennék az utca másik oldalára, azt menjenek ahova akarnak.
"Amúgy átmennék az utca másik oldalára, azt menjenek ahova akarnak."
Sáros lesz a cipőd. Ráadásul a becsületed is eladod.
Bizony sokszor megesik, hogy mások miatt nekem kell belemenni a sárba, szarba, árokba. Ugye én vagyok a fiú, a másik meg az idős, a nő, a babakocsi meg az anyámkínja...
Fellökni embert max akkor szoktam, ha nem lehet tőle leszállni a villamosról. Nem bunkóságból, muszájból.
Egyszerű, megyek tovább (a házfal mellett, hogy "véletlenül" se lökjön a sárba) amég nem érünk egymás elé. Álljanak félre ők, nem én foglalom el az egész Xaros járdát.
Ha azt várják, hogy én menjek arrébb, mert ő túl öreg, hogy 2 lépést megtegyen én elálldogállok ott amég félre nem állnak.
Nyilván más a helyzet a járókeretes öregekkel és azokkal akik tényleg alig bírnak menni. A példa a bunkó parasztokról akik azt hiszik, hogy nekik minden jár csak mert öregek.
Senkit sem érdekel, ki hány éves, ki az idősebb, vagy bármi ilyen hülyeség.
Ha lassú vagy, húzódj le oldalra a francba, engedd el azokat akik gyorsabbak.
Egy egész járdát ne ne álljál ki a haverjaiddal vagy cuccaiddal széltében, hagyj helyet a közlekedőknek.
Ha ennyi tiszteletet nem adsz meg a közlekedőknek, én sem fogom megadni neked se még ezt aminimális tiszteletet se.
Leszarom ha nyugdíjas vagy, kisgyerekes vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!