Le lehet élni egy életet nő nélkül?
Figyelt kérdés
Én már most tudom hogy nekem valószínű nem lesz nő az életemben, ugyan volt már még fiatalabb koromban, szóval örülök hogy meg tapasztaltam milyen és már nem vagyok szűz. Vannak rajtam kívül más férfiak is akik hasonló helyzetbe vannak és valamilyen oknál fogva nem lehet nőjük?2018. dec. 10. 21:13
11/12 teckferi válasza:
Mi okból tartod valószínűnek?
Ha nem akarsz magadnak senkit, akkor természetesen le lehet élni... Mindenki nyomja a süket dumát, hogy kell, stb, de az emberek egyik szava üti a másikat... Valaki azt mondja, hogy attól más az ember az állattól, hogy felül képes emelkedni az ösztönein. A szaporodás is egy ilyen... Ha neked nem fontos, határozd el magad ez mellett, de sose bándd meg a döntésed!
12/12 anonim válasza:
Szerintem igen. En 23 eves vagyok igaz, de sosem voltam novel, sose volt kapcsolatom, az altalanos iskola ota lany ismeroseim sincsenek. De en ezt elfogadtam. Sok mas orom is van a vilagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!