Lehetni lehet, miért ne lehetne. Viszont sok dolgot megnehezít. Az internet alapvetően nem rossz dolog, csak jól kell használni.
Nem kötelező napi 150 emberrel beszélni, nonstop online lenni facebookon, és mindent posztolni. Viszont van egy csomó hasznos funkció, online ügyintézés, bank, email, információszerzés, tanulás, filmek, játékok...
Éhenhalnál hamar. :(
Nincs net -> nincs kajarendelés -> éhhalál
Én rengeteg időt és pénzt spóroltam már hála az internetnek. Kapásból internet nélkül nem tudnék az eBay-ről töredék áron vásárolni, vagy sokkal nehezebben jutnék hozzá megfizethető áron az én lábamra jó 35-ös méretű cipőkhöz (nem vagyok cipőmániás, de amikor tönkremegy egy cipőm, és újat kell venni, nem mindegy, hogy végigjárom a környék összes üzletét, és heteket csak ezzel töltök, vagy megnézem, hol kapható egyáltalán ilyen méret, és célirányosan oda megyek).
Össze tudom hasonlítani különböző üzletek árait akár alap élelmiszereknél is.
Nem kell szabadságot kivennem (a lehetetlen banki nyitva tartások miatt), hogy lekössem a megtakarításaimat vagy befizessem a közműszámlákat, nem kell sárga csekkekkel mászkálnom a postára, bármelyik nap bármelyik órájában indíthatok utalást (ráadásul én olyan csomagban vagyok, hogy ingyenesen utalok).
Most hirtelen ezek az előnyök jutottak eszembe, ezekről pedig nem szeretnék lemondani. És elárulok egy titkot, emellett még az interneten kívül is teljes életet élek. Megleptem valakit? :-)
Ha valaki zombivá válik az internet mellett, az nem az internet hibája, csakis az egyéné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!