Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ilyen helyen dolgoztok,...

Ha ilyen helyen dolgoztok, hogy élitek meg, milyen? Ha unalmas a munkátok örültök hogy nyugi van vagy hiányzik hogy megszakadjatok?

Figyelt kérdés

Önkormányzatnál egy városban. Vagy boltban ? Tudom teljesen más helyeket írtam. Kíváncsi vagyok.

Nem döntés előtt állok !!!

Inkább ülni unalmasan egy irodán vagy sok ember között pattogni ?

2018. dec. 3. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

több hivatalban dolgoztam, igaz nem titkári szint, hanem fejlesztő vagyok, de nem csak teáznak ott sem

a titkár szintű alkalmazottak és pl a pénzügyesek is sokszor túlóráztak is, mert nem mindig volt elég a munkaidő (persze ez szezonális, van amikor meg nyugis)

lehet felétek tényleg csak teáztak, nem is csodálom, hogy sokszor olyan lassan halad pl az okmányiroda is :D

2018. dec. 3. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg embert kirúgtak a hivatalokból, létszámstop van, aki azt hiszi, teáznak, 30 évvel ezelőtti állapotról beszél.
2018. dec. 3. 12:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Okmanyban tea van :D de nem mindig ez igaz!

Aki leirta mi volt a gyari soron igazat beszel! En csak diakkent de csinaltam a sormunkat es szerintem csak megszepult az emleke :D de szornyu nehez volt foleg nokent. Konnyu fizikai munkakat csinaltam meg volt neha nehezebb is. Egy apro serulest szenvedett a kezem. Meggyogyult.

Igazabol az irodai jo csak lehetne izgi is.

Koszi a tapasztalatokat! Varok meg olyan valaszt leginkabb aki mindket oldalon volt fizikai majd szellemi!

2018. dec. 3. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!