Nekte akik dolgoztok, hogy tellik a mindennapjaitok?
En reggel felkelek,elkeszulok es 11re bemegyek dolgozni. Mindig 7ig vagyok bent majd utana elmegyek vasarolni es haza jovok. Heti 2 szabadnapom van olyankor csak itthon vagyok a csaladommal. Nagyon ugy erzem hogy nincs eletem csak vagyok...mindennapom ugyan olyan.
22/L
7:45-kor kelek, készítek reggelit, páromat csókkal elindítom a melóba.
9-ig kómázok, megiszok egy erős kávét.
9-9:15-30-ig kicsit fészezek, gyakorizok, ímélt nézek, aztán munka.
12-13 körülig pörgök, délelőtt gyorsan megy a munka, 70-80%-ban elkészülök vele.
Aztán ebéd. Délután főzök, sütök, dolgozgatok.
Párom 17:30-ra ér haza, eszünk, bemegyünk a városba, szeretkezünk, de van, hogy ő játszik a gépen, addig én befejezem az aznapi munkát.
22-23 felé alszok (előtte olvasok, zenét hallgatok, ilyesmi), a párom 2 körül jön be.
3 műszakban járok, folyamatban.
Ha délelőttre megyek, akkor 4:15kor kelek általában. Ha tanulni akarok, akkor korábban.
Ha nem megyek angolra, akkor 3-ra itthon vagyok, ekkor tanulok/főzök/házimunkát csinálok/pihenek 5-ig, akkor ér haza a párom. Ezután pihizünk, vagy együtt csinálunk valamit vagy külön ki-ki elfoglalja magát, mikor hogy.
Ha megyek angolra, akkor 5-6ig ott vagyok, utána érek haza.
Ha délutános vagyok, akkor délelőtt tanulok/megyek angolra/végzem az itthoni dolgaimat/megfőzök délutánra, majd 1kor indulok munkába.
Éjszakás héten nagyjából ugyanezek. Alszok jobb esetben olyan 2ig, 3-tól pedig a szokásos.
Ha hétvégére esik a pihenőnapom, akkor a párommal elmegyünk valamerre, közös programot csinálunk, elmegyünk anyumékhoz, mamámékhoz.
Sokszor én is érzem, hogy mókuskerék az egész. Júniusban államvizsgáztam, szóval azelőtt még 3 hetente fősulin ültem péntek-szombat, itthon meg nem aludtam csak tanultam, beadandókat gyártottam. Azóta mérföldekkel jobb a helyzet, több mindenre van időm (pl. további angol-tanulás önszorgalomból). :-)
25N
Felkenek 5 -kor, be buszozok a varosba, be erek 6:30-ra, veszek enni inni, elsetalok a munkahelyig, dolgozok 7-tol 3-ig vagy 4-ig(mikor hogy) , hazabuszozok, haza erek, es semmi. Pakolaszok, takaritgatok, amikor kell, elkszulodok (furdes, smink lemosas) , aztan fekszek m, telefonozok, alvas. Neha megspekelem egy baratnozessel vagy csavargassal a varosban. Eleg uncsi.
21l
Szia!
Én is 11től 7ig dolgozom mint te.
Délelőtt amennyi időm van takarítok vagy pihenek.
Hétvégén vásárlás, főzés, takarítás, mosás stb.
Nekem sincs életem mert hétvégente itthon vagyok a barátnőkkel ritkán találkozom. Csak az unalmas munkanapok vannak.
26/L
5:50-kor csörög az óra, de nem kelek fel, hanem olyan 6:40-ig fetrengek az ágyban. Csinálok szendvicset, elkészülődöm, felöltözök és 7:10-kor elindulok munkába.
7:30-ra bent vagyok, elkezdem csinálni a kocsikat. Amikor megéhezem akkor eszek egy-egy szendvicset, egy óra körül rendelek valamit, vagy csinálok egy instant levest. Kaja után folytatom a szerelést.
17:00-kor van vége a munkaidőnek, ezután vagy elindulok haza, vagy csinálom a saját kocsim.
17:10-re otthon vagyok, ha a csajok dolgoznak akkor nekem kell főznöm, bevásárolnom.
Ha kész a kaja, akkor leülök sorozatot nézni, játszani a gépen.
22:30-ra hazaérnek a lányok, átbeszéljük a napot aztán megyünk aludni.
Ez így leírva elég egyhangú, de mindig van valami ami miatt nem unalmas a nap. Szeretem a munkámat, változatos, nem unatkozok közben, a munkatársakkal is jó a viszony. Itthon meg csak akkor uncsi, ha a lányok dolgoznak, amikor itthon vannak akkor jól elvagyunk.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!