Emberek, szerintetek is túlbecsülik az irodai munkát? Mi a véleményetek, inkább fizikai vagy irodai, szellemi munkát végeznétek? Ti mit dolgoztok?
Irodai munkának is vannak fokozatai. Mikor egész nap táblázatokat kell töltögetni meg számolgatni, attól kifolyt a szemem diákmunkán, nem szerettem, lassan telt. A programozás viszont jó buli szokott lenni, érdekes is.
Jelenleg vegyes a munkám, van irodai és fizikai része is. Szerintem így vegyesen az igazi.
Van olyan irodai munka, amit túlbecsülnek (kb. ez a kávéfőzögető jellegű), a többségéhez bizony azért sok gyakorlás, előzetes tanulás kell, és nem minden ember tudja elvégezni.
Én szellemi / irodai munkát végzek. Egyébként is ilyesmit csinálnék, ha választhatnék, max. vmi kreatívabbat, aminek a művészetekhez több köze van.
Irodai munkában milliószor nagyobb a hozzáadott érték.
A fizikai munkások csak megvalósítják azt, amit az irodában megterveztek.
Pl én most cipőboltban dolgozom.
Nem csinálunk mást, mint követjük azt, amit az irodisták meghatároztak, szinte csak marketingszempontoknak kell megfelelni.
Mindenféle gazdasági-marketing stb összevetésével kialakították, hogy mi a legjobb üzletforma, és ahhoz hány alkalmazott kell, miket kell csinálniuk stb. a fizikai dolgozó az irodista csicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!