Miért van az, hogy tanulás helyett inkább mindenfélét csinálnék és nem tudok normálisan neki állni?
Figyelt kérdés
Munka mellett elkezdtem levelezőn az egyetemet, alapból szeretek tanulni, olvasni mindenféléről de valahogy a saját hülyeségemtől nem igazán megy. Valami tipp kinek, hogy sikerült ezt megoldani?2018. nov. 27. 16:48
1/4 anonim válasza:
Motivalatlan vagy, faradt vagy es nem tudsz koncentralni, stb.
2/4 anonim válasza:
Jaja. Az nem fog elég lendületet adni, hogy "Azért tanulok, hogy legyen több iskolám"
Ennél találj ki jobbat. Az ilyen okokban annyi élet van, mint egy levedlett kígyóbőrben.
3/4 anonim válasza:
Az iskola és a pénz de a munka is csak mellékszereplők az álmaim elérésében. Mármint én ezt vallom.
4/4 anonim válasza:
Tanulni csak azt jó, ami érdekli az embert és saját maga akarja. Amire kényszerítik, mert elvárás/tananyag, és ráadásul még nehéz/unalmas/felesleges is, na azt senki nem fogja motivációval tanulni. Ismerős a dolog, én mikor analízist meg ilyeneket kellett tanulnom, volt hogy naponta 3-szor porszívóztam ki a szobám, hirtelen jóval koszosabbnak láttam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!