Ciki, hogy ilyen szakmát tanulok, ennyi egyetem után?
Apám vágya az volt , hogy egyetemet végezzek . Elvégeztem ( most lényegtelen hogy mit) , kulföldre költöztem , csomó minden törtent , szultem , beteg lettem , ki kellett ertekeltetni , stb nem tudtam elhelyzekedni sehol vele , mert az igazsag az , ( nem tudom ha ez az ok) hogy nem igazan tudtam mit kezdjek magammal az adott szakmában, melyik ágazata kéne érdekeljen , stb
Lényeg hogy nem mentem vele semmire . Ezért most egy kétkezi melós OKJ hez hasonló képzésre iratkoztam be, szakács
Nem tudom ha jó lesz, egyelöre azt érzem hogy érdekel a dolog es izgalmas lesz .
Szeretek fözni ahogy sok minden mást is, jó is vagyok benne , néha mégis túl merésznek érzem a váltást , sajnalom h annyi évet elpazaroltam a tanulassal , hiaba . Es azt is, h apam hiaba akart felemelni egy szintre , vegul csak lefele megyek
Itt kulföldön ahol vagyok , erre a szakra szinte analfabeta bevandorlók jönnek .
Nem tudom, ha jól döntöttem
Sajnos apam azert kellett lökjön maga elött mert sose tudtam valaszolni a mi leszek , ha nagy leszek kerdesre
Most is kapisgalom, es remelem , hogy ez az út elvezet egy valódi munkahelyhez
Ahány szakmát tanulsz azzal mind többet érsz, okosabb, értelmesebb, sokoldalúbb ember leszel.
Úgyhogy nincs okod szégyenkezésre.
Nem mindenki találja meg elsőre a hivatását.
#4: Aki mindig este dolgozik, az a pék. Az emberek szoktak ebédelni is.
A kérdezőnek: hajrá! Ha újra kezdhetném én is szakács lennék, mindig is a szívem csücske volt a gasztronómia.
Szerintem nem ciki, sőt nagyon jó, ha megtalaltad amit keresel. Van olyan 45 eves ismerosom aki meg mindig keresi az utjat, holott lassan mar a nyugdijat kene bebiztositania maganak! :D persze ez tragedia - neki...
Max gondolom sajnalod az elpzaraolt egyetemi eveket? Szerintem ne sajnald! Sose tudhatod (vagy ha filoztal rajta - tudod) hogy mit tanultal ezzel, aki ma vagy, ahhoz az is hozzajarult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!