Van elegendõ étel egy börtönbe, van vkinek ismerõse bent, vagy tudja milyen ott?
Figyelt kérdés
Ismerek vkit a bortonbol, es sokat fogyott mióta bent van (Kepen lattam hogy nez ki) (nem rossz ficko csak rosz helyen,rosz idoben..)
Erdekel ha van elegendõ kaja ott, hanyszor kapnak etelt stb. ?
2018. nov. 27. 10:11
1/5 anonim válasza:
Sajnos van. Sok kisnyugdíjas nem kajál úgy mint azok ott bent.
2/5 Drazicc válasza:
Sajnos elegendőt kapnak, mivel sok a szabadidejük is úgy kigyúrják magukat mint a sz.r. Emellett ugye vehetnek pluszba kaját vagy küldenek be nekik családtagok.
3/5 anonim válasza:
Én is láttam ilyet. Nagyon sokat fogynak. Amit küldenek be nekik, azt nem ők eszik meg. Sok finomságot kérnek, csokit, kekszek. Ezeket oda kell adniuk másoknak, a védelemért. Azok lesznek jó nagy kigyúrtak, akik a többiektől elveszik a csomagjaikat. És nyilván ők nyugodtan is élnek bent. A többiek meg idegesek állandóan, attól is fogynak.
4/5 Drazicc válasza:
Hát igen aki nem bűnözőtípus annak tényleg nehéz az élete bennt, eleinte még aludni se mernek, kikészülnek és igen lefogynak.
5/5 anonim válasza:
Addig van amíg nem veszi el tőled a rabtársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!