Miért van az, hogy szeretem a gyerekeket és jó a közelükben lenni?

Lehet hogy csak hiányzik a gyerekkorod. Nekem például a tinikorom hiányzik és ha tiniket látok az utcán akkor mindig elszomorodok hogy én már nem vagyok az, ők meg igen, és hogy akkor mennyire nem tudtam kiélni azt amiről pont annak az életkornak kellett volna szólnia. Vagy nem tudom.
Nemsokára jön a sok pedózós, pedig egyértelmű hogy szó sincs ilyenről az esetedben.

Mello: Ezen már el gondolkodtam én is és lehet, hogy a rossz családi körülményeim miatt hiányzik a gyermek korom... Hiába jön a sok pedo üzenet aki ezt nem tudja át élni az írhat bármit a körülményeket senki se tudja senkiről se...
User-Agent: Megszeretnélek kérni arra, hogy az én kérdésem alá ne tegyél fel kérdéseket nekem ha nem szeretnél válaszolni akkor nem kell... Köszönöm

"...ha meglátok az utcán egy például 13 vagy 14 éves fiút akkor belém jön egy nagyon furcsa érzés..."
Erre azért nagyon nehéz azt mondani, hogy teljesen normális. Még akkor is, ha nincsenek elfolytott szexuális vágyaid a tudatalattidban. Engem például semmiféle furcsa érzés nem szokott elönteni, egyik korosztályt illetően sem. Vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus egyének. Ennyi. Gondolom, te sem azért kérded, hogy mit kellene ezzel csinálnod, mert úgy gondolod, hogy ez így oké. Vagyis változtatni akarsz rajta. De miért is? Hisz' épp te írtad, hogy szeretsz a közelükben lenni...

De én csak kérdeztem, hogy megbizonyosodjak valamiről, mielőtt válaszolnék. Olyan ártatlanul, mint egy kisgyerek szokott a kocsmában.
"Ezen már el gondolkodtam én is és lehet, hogy a rossz családi körülményeim miatt hiányzik a gyermek korom..."
Ha már tudod a választ minek kérdezel???
"Hiába jön a sok pedo üzenet aki ezt nem tudja át élni az írhat bármit a körülményeket senki se tudja senkiről se..."
Persze, hogy nem tudják, mert semmit sem magyaráztál el, csakhogy nem vagy pedo. Olyan, mintha megkérdezném mikor fog szülni a macskád. Nem is ismerjük, nem tudunk róla semmit.

Apai ösztön, vagy hiányzik a gyerekkorod. Esetleg nem szeretnél majd gyereket? Vagy nem akartál régebben kistestvért?
Én 16/F vagyok és én is szeretem a gyerekeket, de igazából nem tudom megmondani, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!