Az Operába beengednek esti előadásra tíz éves/az alatti gyerekeket?
Figyelt kérdés
Unokatestvéreimről van szó, egyik 10, a másik 8 éves, mindketten fiúk. Bármilyen előadásra beengedik őket (szülőkkel/nagykorú kíséretével)? Továbbá öltözetnek megfelel a fekete farmer+mintás (jurassic park-os) felső vagy inkább simát adjak rájuk? Sportcipő végzetes hiba lenne?2018. okt. 22. 15:19
1/3 anonim válasza:
Operába nem fognak beengedni Jurassic Parkos pólóban meg sportcipőben, oda ki kell öltözni. Az életkor szerintem nem számít, nem hinném hogy ki vannak tiltva a gyerekek (bár az tény hogy nem Operába való egy 8 meg egy 10 éves gyerek, unatkozni fognak meg az se biztos hogy tudnak viselkedni, inkább menjetek moziba).
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobb azért, ha kicsit jobban "kiöltöznek", nem mintha ezen múlna akármi, csak hogy ne akadékoskodjanak. Egyébként nem biztos, hogy unatkozni fognak, én szerettem menni annyi idősen is.
3/3 anonim válasza:
Ennyi idős gyerekek nem operába valók.
Nem kell elvinni őket.
Sok felnőtt sem szereti az operát, a gyerekek pláne nem.
A póló és a farmer pedig nem oda való öltözet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!