Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem nagyon bunkó...

Csak szerintem nagyon bunkó most Gáspár Laci az xfaktorban?

Figyelt kérdés

A tegnapi elő showban kétszer is utalt rá, hogy Peti nem is zenész, ő nem ért ehhez. Szerintem ez nagyon pofátlan volt tőle.

Aztán ott van Taka. Szegény sracrol annyiszor elmondta, hogy nem tud énekelni. És ha nem is tud, mert ő úgy hallja, akkor is egy szerethető, jó figura. Amíg ott volt Dominika, akit nem szeretett a közönség, nem énekelt jól, Gáspár Laci mégis addig vitte amíg tudta. Csak szerintem nem hiteles már ez így?

Aztán Taka előadása után ugye állva tapsolt. Szegény srác biztos azt hitte, hogy na, most akkor tetszett neki, erre benyogi, hogy ez az alap még úgy is jó volt, hogy Taka adta elő. Szerintem ez nagyon serto volt és igazából nem is ért el vele semmit, csak megbantotta az előadót.

A zeneszerző csajt is ki akarta ejteni, mert neki nem volt szimpatikus, végig éreztette a lánnyal, hogy ki fog esni.

Én az eddigi évadokban ezt nem vettem észre. Mit gondoltok erről? Csak megjatsza? Megérné neki megjátszani?

2018. nov. 18. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Gáspár Lacit nem ismerted az X-Faktor előtt? Ez hogy? Szerepelt a Hal a Tortában meg a Vacsoracsataban is. Azért volt neve a srácnak! Ráadásul egész jó zenéi voltak meg tudott is beszelni, most az utóbbi időben nem tudom mi van vele, hogy dadog össze-vissza. Emlékszem meg 2009. január tájékán a raszta hajára, a WestEndben találkoztam vele. Mar akkor kihúzta magát rendesen, de mintha testépítő lenne meg beképzeltnek tűnt. Pedig akkor még nem Lamboval járt:DD
2018. nov. 18. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyire ért a zenéhez, de mindenképpen élvezhetőbb lenne.
2018. nov. 18. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Én akkor néztem utoljára amikor még a legelső évadok mentek. (Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós voltak a mentorok) Mikor leváltották őket, azóta nem érdekel az X faktor. Néha néha belenéztem de a mostani mentor csapat kritikán aluli. Hiába fogja bárki is megnyerni a műsort, úgysem fog emlékezni rá egy év múlva senki. Gáspár Laci meg alapból sosem volt szimpatikus. Nem értem miért erőltetik évről évre ezt a műsort.
2018. nov. 18. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én szememben nagyon nagyot nőtt a Puskás Peti mióta ilyen szinten kiállt magáért.

Gáspár Laci egy vicc... Nem is tudom mit keres ott és hogy mire fel van ennyire elszállva magától. Az ég világon semmi jót, semmi maradandót nem alkotott.

2018. nov. 19. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy megrendezett műbalhé volt az egész. Ha nem... hát ja. Lehet nem egyetérteni abban, ki adott jól elő egy dalt és ki nem, de ezek a passzív-agresszív "a zenészek kihallották volna"-féle megjegyzések tényleg bunkók.
2018. nov. 19. 20:45
 16/17 anonim válasza:
Dikk Lamborghini dzsanez mosatni mer zabál benne minden reggel, meg baszik köszönni mer ő híres sztár :,D
2018. nov. 21. 19:18
 17/17 anonim ***** válasza:
A Laci bass gitáron játszik.
2018. nov. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!