Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem ellenszenves...

Csak nekem ellenszenves nagyon Gáspár Laci?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele?:D
2018. okt. 18. 14:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
rasszista vagy?
2018. okt. 18. 14:31
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Eleinte nekem is az volt. Véleményem szerint most már egész normális. Én megkedveltem. Nyilván akik genyók vele azokkal ő is az
2018. okt. 18. 14:38
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem se szimpatikus olyan bunkó modora van.
2018. okt. 18. 14:40
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Én bírom nagyon. Egy csupaszív ember és van tehetsége. Szeretem, ahogy a maga kis suta módján kifejezi magát. Amit érez és gondol azt kimondja. Utálja az igazságtalanságot. Am. azt tudod, hogy miért utálod? Vagy csak úgy, mert divat?
2018. okt. 18. 14:58
 5/19 A kérdező kommentje:

Ellenszenves a stílusa és sokszor alpáriak a megnyilvánulásai.

Amúgy nem,nem vagyok rasszista..

2018. okt. 18. 15:08
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sem szimpatikus. De a múltkori x-faktorban még ő volt a legnormálisabb, legempatikusabb. A többiek bunkók voltak. Kivéve Peti, mert ő meg sem szólalt igazán :D
2018. okt. 18. 15:16
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretem az ilyen egyszerű embereket, persze nem tudnék vele értelmesen eltársalogni, de még mindig kedvelhetőbb az őszinteségével mint mondjuk Alex, aki nem bírja elfogadni, hogy ugyanolyan egyszerű szellemileg mint bármelyik mellette ülő.
2018. okt. 18. 15:19
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát ő tudod csak azért lett híres, mert hát ott volt a bátyja, akiből már akkor médiaszemét lett, mikor még hallani se lehetett, hogy a Győzikének van egy öccse, és hát mert ő is Gáspár, ennyi.
2018. okt. 18. 16:00
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
Győzike unokaöccse és nem öccse.... Erről ennyit. És azt hiszem, hogy Gáspár Laci tud énekelni is. Az a baj, hogy Győzike miatt őt is negatívan ítélik meg. És a kérdezőnek most nincs más dolga, mint hogy masszívan utálja Gáspár Lacit? Gratulálok!
2018. okt. 18. 16:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Istenem, köszönöm a Ferrarit.
2018. okt. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!