Csak nekem ellenszenves nagyon Gáspár Laci?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele?:D2018. okt. 18. 14:20
11/19 anonim válasza:
Nekem is az.
Meg az összes ilyen kőegyszerű fejű roma, félroma pasas.
És igen, rasszista vagyok, de miért baj az?
12/19 anonim válasza:
Ez b+ 2018....a full PC, metoo fas**ágával együtt.
Feltesznek egy tök átlagos kérdést egy személyről, és az első hozzászólás: " Rasszista vagy? " Édes istenem...
(Válaszra reagálva: nekem is antipatikus.)
13/19 anonim válasza:
nekem azóta ellenszenves amióta ellopta a biciklimet.. Balassagyarmaton erről volt híres még azelőtt mióta bekerült volna a celeb világba, nem hiába ragadt rá a "biciklitolvaj" név
14/19 anonim válasza:
Ellenszenves,de ByeAlex mellett még ő is istenkirály.
15/19 anonim válasza:
Régen nem volt vele bajom, szerény, normális fazonnak tűnt. De rá eléggé rossz hatással volt a "siker". Egy ellenszenves, nagyképű tahó lett. Meg ahogy teszi az agyát az X-faktorban, mint egy rossz bohóc. Tiszta szégyen az az ember.
16/19 anonim válasza:
Balassagyarmati biciklitolvaj cegány....
Egy buta mèdia szar semmi több!
17/19 anonim válasza:
Ès az öcsikèjèvel, még a tesokkal a drogot is nyomta rendesen.
18/19 makarszka válasza:
Hát nem egy iq-bajnok,de bejött neki....Amúgy a sógornőm B.gyarmati,és ő mesélte hogy ott így ismerik: egy rossz biciklitolvaj c.gyerek ez a Gáspár...Szerintetek hányszor volt B.gyarmaton koncert vagy bármi fellépése...szerintem egyszer sem,pont ez végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!