Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti egyetértek Gáspár Lacival...

Ti egyetértek Gáspár Lacival hogy leültette Dominikát?

Figyelt kérdés
Szerintem jó hangja van viszont nem olyan "azta rohadt de jó ez" hang. Szerintem Kinga, Melany,Dóra vagy Nilla simán lehetne az ő helyén.

2018. nov. 4. 21:24
 1/9 1112 ***** válasza:
54%
Valamit látott, érzett, hallott benne. Ez ilyen sorsszerűség volt. Mindig pont azok ülnek ott, akiknek ez a sorsuk, hogy most épp ott kell lenniük, ez a szerepük a sorsban, az életben, ebben a "közösen összerakott színdarabban" ; amit születésünk előtt mindannyian együtt raktunk össze; és pont olyanok ülnek ott, akik pont azokat a személyeket juttatják tovább; akiknek akkor ott kell lennie. És ott nagyon erősen ott volt a sors, talán valami "felsőbb erő " is, hogy a Laci nem tudta egyikre sem azt mondani, akit kiállított párbajozni, hogy menjen haza; és akkor a Peti pedig bedobta, hogy akkor 'ennyi emberből áll a Laci csapata.' Szóval nem csak a saját szerepük, a saját lényegük, maguk miatt ülnek ott pont azok, akik; hanem hogy még pont azokat is juttatják tovább, akiknek a sorsuk szerint arra dolguk van. Tehát őnekik olyan szerepük van, hogy ugye saját maguk számára is gyűjtenek megtapasztalásokat + élményeket még a jó produkciók által (ami valamiben jó; vagy ütős, vagy vicces, szórakoztató); hanem még olyan sorsszerepük is van, hogy pont azokat juttassák tovább; akiket. Így pl a lányok közül akik tovább jutottak; nekik mind ott volt a helye; sorsszerűen. - Énszerintem. És nagyon jó, hogy a Lacinak volt egy ilyen érzése, hogy nem tudná egyiket se elengedni, azt mondani neki, hogy menjen haza; mert ilyen a sors. És akkor érezték, hogy ez így rendben lesz, ha most eggyel több ember jut tovább. És ez is sorsszerű, hogy így akkor végülis műsor szerint meg lett nekik engedve. Egyszer asszem már volt ilyen valamelyik tehetségkutatóban; talán egy korábbi X-faktorban, de nem biztos; lehet, hogy Megasztár, vagy Csillag születik; de szerintem X-faktor; hogy nem tudták eldönteni kettő versenyző közül, hogy melyik jusson tovább; és akkor de az már megvolt, hogy a műsorral ki volt számolva; hogy melyik nap lesz vége; tehát úgy be volt tervezve; ki volt tűzve, hogy melyik nap lesz majd a finálé; és akkor ott az egyik élő-showban eggyel több ember esett ki, mint esett volna; mivel eggyel többet is juttattak tovább, és már megvolt, le volt fixálva a végső döntő dátuma.
2018. nov. 4. 21:59
 2/9 1112 ***** válasza:
54%
*PL egyszer volt olyan, hogy én a Tóth Gabinál nem értettem, hogy pl miért nem azt a másikat juttatta tovább az egyik versenyzője helyett; és akkor rájöttem, már megértettem, hogy fontos volt, hogy ponthogy a Gabi üljön ott, és pont azt az embert juttassa tovább a másik helyett; akiben én pl többet láttam. Abban is van művészi véna, akit Gabi továbbjuttatott; de a másikban én több érzést éreztem; és nekem elég egyértelmű lett volna, hogy a kettő között pl énszerintem az volt a jobb, én azt preferáltam volna, akit Gabi nem juttatott tovább. De ez így volt jó. Így volt a sors szerint. Mármint ennek így kellett; tehát direkt pont a Gabi ült bent, aki azt érezte, hogy őt kell továbbjuttatnia. Tehát pont olyan ember ült bent, akinek meg az a produkció tetszett a jobban azzal szemben, akit pl én tovább juttattam volna, ha én lettem volna ott; így azt is juttatta tovább; -már akinek az előadása neki jobban tetszett-. Mert neki ott sorsszerűen még az volt a dolga. Hogy azokat juttassa tovább; akiket.
2018. nov. 4. 22:04
 3/9 1112 ***** válasza:
54%
*Mármint ennek így kellett lenni
2018. nov. 4. 22:05
 4/9 1112 ***** válasza:
54%

*Amúgy asszem pl a vagánysága miatt preferálta pl pont a Gabi azt a másik versenyzőt, akit tovább juttatott. Én pl a stílust azt nem néztem volna, hogy pl vagány stílusa legyen, hanem én pl azt néztem volna, hogy 1. mennyire énekli pontosan a hangokat; második szempont pedig:2. Mennyire tudja átadni érzelmileg.

(:

2018. nov. 4. 22:07
 5/9 1112 ***** válasza:
54%
*nem vagyok szakértő, csak egy zenekedvelő:) és h mi tetszik -és mi jön át jobban:) azt néztem/ném És bocsi, hogy különírtam; nem egy kommentbe; külön jutottak eszembe:)
2018. nov. 4. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem tetszhetett Lacinak egyrészt az, hogy Dominika molett és bátran felvállalja ezt, másrészt pedig valami megfoghatta a hangjában, az előadásában.

Én nem ültettem volna le.

Szerintem lányok között 2 olyan van, aki kimagaslik a többiek közül: Timi és Rita.

2018. nov. 4. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszhetett Lacinak, hogy Dominika molett és ezt bátran vállalja is, de emellett biztos megfogta valami énekhangban is.

Én nem ültettem volna le.

Szerintem lányok között 2 olyan van, aki "kimagaslik" a többiek közül: Timi és Rita.

2018. nov. 4. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
(először nem küldte el a válaszom, most meg igen, így kettő lett...)
2018. nov. 4. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bűszke vagyok magamra, hogy nem tudom kik a fent említettek.
2018. nov. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!