Ti egyetértek Gáspár Lacival hogy leültette Dominikát?
*Amúgy asszem pl a vagánysága miatt preferálta pl pont a Gabi azt a másik versenyzőt, akit tovább juttatott. Én pl a stílust azt nem néztem volna, hogy pl vagány stílusa legyen, hanem én pl azt néztem volna, hogy 1. mennyire énekli pontosan a hangokat; második szempont pedig:2. Mennyire tudja átadni érzelmileg.
(:
Hát szerintem tetszhetett Lacinak egyrészt az, hogy Dominika molett és bátran felvállalja ezt, másrészt pedig valami megfoghatta a hangjában, az előadásában.
Én nem ültettem volna le.
Szerintem lányok között 2 olyan van, aki kimagaslik a többiek közül: Timi és Rita.
Szerintem tetszhetett Lacinak, hogy Dominika molett és ezt bátran vállalja is, de emellett biztos megfogta valami énekhangban is.
Én nem ültettem volna le.
Szerintem lányok között 2 olyan van, aki "kimagaslik" a többiek közül: Timi és Rita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!