Nem megy az egyetem munka mellett?
Figyelt kérdés
Felmondtam,most jar le a felmondasi ido. Egyszeruen nem birtam igy tanulni. Viszont ma irtam zht politologiabol es megbuktam.
Egyszeruen sirnek.
Semmit nem tudtam tanulni. Kulon szabadnapot kellett kerni,de igy is elegtelen lett.
Havi 66.000Ft-ot fizetek,hogy tanulhassak. Jogasz szeretnek lenni egyszer de igy nem megy.
Szerintetek kerjem at magam 22 evesen nappalira?
2018. nov. 18. 10:37
1/4 anonim válasza:
A kor az tök mindegy nem? Én nappalin járnék de dolgoznom kell, úgyhogy maradt a levelező. De inkább járnék nappalira majdnem 40 évesen, csak gondolom van ott valami korhatár. De mások véleménye nem érdekelne.
2/4 anonim válasza:
Én is nappalira járok, mert tudom magamról, hogy úgy vagyok képes arra, hogy normálisan tanuljak. Szeretnék még elvégezni másik szakot is, szintén csak nappali képzésben. Teljesen mindegy, hogy hány évesen. Annak semmi értelmét nem látnám, hogy végigbukdácsoljak vagy kétszer annyi ideig járjak egyetemre... Szóval én azt mondom, hogy ha nincsen szükséged arra, hogy főállásban dolgozz, hanem a nappalit is meg tudod oldani, akkor szerintem menj át nyugodtan. 22 évesen még semmivel sem lógsz ki a többi nappalis közül, de amúgy szerintem később sem (nincsen amúgy korhatár sem).
3/4 anonim válasza:
én 22 évesen kezdtem az egyetemet, mellette nem dolgoztam szerencsére és csúszás nélkül elvégeztem. Így is nagyon nehéz volt mindent megtanulni.
4/4 A kérdező kommentje:
Allandoan megyek fel neptunra,hogy hatha csak elirtak de nem. Elakarom vegezni ezt a sz*rt.
Az a baj,hogy van diakhitelem amit torlesztenem kell,de az csak havi 20.
Ti meglepnetek a nappalit igy is a helyemben?
2018. nov. 18. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!