Miért olyan nehéz és kellemetlen érzés ez? Mi lenne a helyes, hogyan szabadulhatnék meg ettől az érzéstől?
Elég fiatalon sikerült komoly kapcsolatot kialakítanom ami még mindig tart.A párommal együtt csiszolódtunk,fejlődtünk bizonyos dolgokban.Szerencsésnek mondhatom magam amiért 3 éve egy olyan ember van mellettem akivel bármit megbeszélhetek őszintén,bizalmasan.Szinte nem is vitázunk.A humor pedig minden napunkat feldobja,gyakran babusgatjuk egymást..az az egy teljesen egészséges,kellemes párkapcsolat a miénk. Mégis,valami nincs rendben velem.Butaságot csináltam.Egy kamuprofillal regisztráltam egy társkeresőre nyilván azért így mert nem merném felvállalni saját magam ilyen háttérsztorival.. ahol aztán érdekesebbnél érdekesebb figurákkal hozott össze a sors és hirtelen nagyon vonzóvó vált a gondolat hogy milyen szexi lenne valakit csak úgy felhívni a lakásra,borozni,flörtölni stb. Aztán majdnem így is lett csak ugye duplán g*ciség lett volna tőlem ha valakivel ezt megteszem úgy hogy ő kép alapján másra számít,mellesleg itt a párkapcsolatom is.Szóval most töröltem magam..de mégis hiányzik az hogy a páromon kívül mással is flörtöljek vagy tartalmasabban beszélgessek,érezzem a visszajelzéseket még ha a virtuális térben is.Van önkritikám,tudom hogy nem egészen normális gondolatok ezek de a bűntudat,a vágy egyszerre jelentkezik és nem tudok mit kezdeni vele.
Tegnap beszéltem erről a párommal is aki szerint,keresnem kellene valami kreatív tevékenységet hogy lefoglaljam magam mások bepalizása helyett..Igaza lehet :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!