Ki szoktátok kapcsolni-legalább reptetni éjszakánként a mobilotokat?
Figyelt kérdés
Tudom nem a leg megfelelőbb a kategória, de közvélemény kutatást tartok vitás kérdés eldöntése céljából :D , és itt többen megfordultok mint a mobil kategóriában.2018. nov. 7. 00:51
11/20 anonim válasza:
Nekem rezgőn vagy hangon szokott lenni, sosem némítom le. A netet se kapcsolom ki rajta éjszakára. Ha valakinek olyankor jut eszébe írkálni pl. messengeren, figyelmen kívül hagyom és alszok tovább, ha pedig reggel hajnalok hajnalán hívnak, kinyomom. Egyedül akkor nézem meg/veszem fel, ha egy számomra nagyon fontos személy keres.
12/20 anonim válasza:
Nem kapcsolom ki, es a fejemnel van - ami nem jo. De kb ezzel nem foglalkozom. Le van halkitva viszont senki sem hivogat ejcaka. ;)
13/20 anonim válasza:
Sosincs kikapcsolva. Ha valaki az éjszaka közepén hív akkor annak komoly oka van, és akkor legyek elérhető. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő, legutoljára talán akkor, mikor megszületett a testvérem unokája, de akkor meg ki bánja, hogy felébresztették?
14/20 anonim válasza:
Általában repülőgép üzemmódba teszem, de ünnepek alatt, vagy ha beteg vagyok, kikapcsolom.
15/20 anonim válasza:
az előző telefonomon volt automata ki/bekapcsolás. Az be volt állítva, éjfélkor kikapcsolt, 5kor be. pusztán akku-kímélés volt a cél volt benne egy sérült cella a 2. életévének végétől.
A mostani telefonomon nincs ilyen funkció (vagy csak nem találtam meg), így folyamatosan normál üzemmódban megy (repülőre nem is gondoltam, sosem néztem még meg, pontosan mit takar)
16/20 anonim válasza:
Alvás előtt repülőgép üzemmódba állítom és a hálószoba másik végében helyezem el a telefont.
17/20 anonim válasza:
Nem. Nekem teló, table, laptop ott van az ágyamban. Alszok, akkor tőlem szólhat. A párom nyugodtan porszivózhat akár az ágyam alatt is. Mehet TV, rádió, ha alszok, akkor alszok. Zajok, fények nem zavarnak alvás közben. Ébresztőnek egy régi felhúzhatós vekker van, ami kombinálva van egy nagyméretű kapucsengővel.
18/20 anonim válasza:
Nem kapcsolom ki, bekapcsolt wifivel van a fejem mellett. Egyetlen emberrel beszélgetek csak, és mire ír, általában fel is kelek. Ha mégsem, akkor meg felébreszt az üzenet hangja, és pont emiatt hagyom így a telefont.
19/20 anonim válasza:
Az enyém rezgőn van, nem kapcsolom ki, mert akkor nem szól az ébresztőm. Ettől függetlenül kb. rá se nézek otthon, hétvégén is sokszor a másik szobában felejtem töltőn és estig rá se nézek, olyan is van, hogy napokra kikapcsolom (pl. fesztiválon). Csak azért, mert van mobilom még nem érzem úgy, hogy állandóan elérhetőnek kellene lennem mindenki számára.
20/20 anonim válasza:
0-24 online vagyok, ha valakinek hajnal 2 kor támad kedve rám írni és a legszebb álmaimból kelt fel de olyan az illető akkor leállok chatelni vele, ha nem akkor csak az adott illetőt némítom pár órára míg fel nem kelek. Mivel gyakorlatilag 1-2 perc alatt elalszok nekem nem nagy ügy ha felkeltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!