Gyari munkasok ti beviszitek a mobilotokat az uzembe? Ha igen akkor ti milyen tokkal vèditek a mobilt?
Figyelt kérdés
nekem is el kell menni egy gyarba dolgozni es nem tudom milyen tokot vegyek az uj telomra. szilikon tok az nem vedi meg a kijelzot az akkor lehetseges hogy keves lesz oda? vegyek olyat ami a kijelzot is vedi?2018. aug. 31. 16:35
1/8 A kérdező kommentje:
ha kint hagyom a szekrenyben akkor meg ellopjak. amilyen emberek vannak ott valaki tuti ellopja
2018. aug. 31. 16:37
2/8 anonim válasza:
A zárható szekrényből ellopják? azt ne mond hogy nincs zárható szekrény az öltözőbe.
3/8 A kérdező kommentje:
leszedi a lakatot. meddig tart? le is lehet vagni
2018. aug. 31. 16:40
4/8 anonim válasza:
Semmit nem vihetünk be, egyedül a bugyi-melltartó maradhat, és fertőtlenítő után steril munkaruha.
5/8 A kérdező kommentje:
muszaj trollkodni? egyre hulyebb emberek vannak itt
2018. aug. 31. 17:05
6/8 anonim válasza:
A "bugyi-melltartós" válaszoló nem trollkodik. Az élelmiszeriparban elég komoly higiéniai szabályok vannak, főleg akkor, ha csecsemőknek és kisgyerekeknek gyártanak terméket (pl. tápszer).
Egyébként én nem viszem be a telefonomat az üzembe. Kinn, az öltözőben tartom, mert nincs lopásveszély. Egyébként is: ha dolgozom, akkor azzal foglalkozom, nem a Facebookot fogom görgetni a végtelenségig, aki meg akar, az elér telefonon. Szünetben mindig megnézem, ki hívott, ha pedig az nem elég, el lehet érni a központi portát vagy a műszakvezetőt, ő tud szólni, hogy otthonról kerestek, legyek oly' kedves és hívjam vissza az illetőt. Ez bőven elég, úgyhogy nem viszem be a telefont az üzembe, mert úgysincs rá szükségem.
7/8 anonim válasza:
Én beviszem és zenét hallgatok meló közben,csak a zsebemben van,nem használok tokot.
8/8 anonim válasza:
Én is beviszem. Egy tok van rajta, nem szilikon, attól keményebb. Az elején meg egy sima fólia. (Nem üvegfólia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!