Ki szoktátok kapcsolni-legalább reptetni éjszakánként a mobilotokat?
Figyelt kérdés
Tudom nem a leg megfelelőbb a kategória, de közvélemény kutatást tartok vitás kérdés eldöntése céljából :D , és itt többen megfordultok mint a mobil kategóriában.2018. nov. 7. 00:51
1/20 anonim válasza:
Bár éjjel (és máskor sem:D) reptetem a telefont, nem használom éjjelre a repülőgép üzemmódot (gondolom azt akartad írni). Nagy ritkán kikapcsolom, de leginkább lehalkitva, "pofával"=képernyő lefelé forditom, wifi/4g kikapcs, és messze van a fejemtől a teló.
Üdv: egy Nokia 5 felhasználó :D
2/20 anonim válasza:
nem, mert akkor nem szol az ebresztom, csak a netet nyomom ki.
3/20 A kérdező kommentje:
Valójában arra vagyok kíváncsi, akárhogy is, de megoldjátok, ne legyen gond ha éjszaka írnak bármilyen csatornán is?
2018. nov. 7. 01:08
4/20 anonim válasza:
Nem te van, akit lehet h csal a férje, mert folyamatosan repülő üzemmódban van a telefonja?
5/20 anonim válasza:
Igen. El viszem a reptérre és felültetem egy gépre utána pedig a földről integetek neki és ez így megy minden este..
6/20 anonim válasza:
Nem. Olyan ismerősöm nincs, aki szórakozásból hívogatna az éjszaka közepén. Ha viszont valami annyira fontos, hogy valakinek éjszaka kell elérnie, arról nem kéne lemaradni.
7/20 anonim válasza:
Rezgő üzemmódban van éjjel-nappal, úgyhogy sosem zavar, ha írnak.
8/20 anonim válasza:
Le van némítva, és nem is rezeg, szóval senki sem ér el, de ki nem kapcsolom, mert kell az ébresztő, meg a telefonon nézem meg az időt, ha felébredek.
9/20 anonim válasza:
Én mindig kikapcsolom. Az ébresztő akkor is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!