Miért van az hogy mindenki gyereket akar házasodni semmi mást?
Figyelt kérdés
Így is már túl vagyunk szaporodva mégis mindenkinek ez a cél. Nem tudom miért jó ez. vagy velem van a baj? Nem lenne jobb egy nagy közösség ahol lehet "élni" minden jó dolgot kipróbálni? Az egész élete az embernek buli lenne. E helyett gyereket vállalnak (mintha kötelező lenne) aztán annyi a dolog hogy dolgozik meg nevel. És kész ennyi. minden barátom megnősült gyerekes aztán nem lehet semmit csinálni velük (mondjuk gyerek mellett már nem is lehet annyira). Ez miért van? enniy boldogságot tudna adni egy gyerek? de akkor miért mennek szét a házasok?2018. nov. 1. 22:19
31/34 A kérdező kommentje:
Egyem azt a cukimuki pofidat! Aki szül egy gyereket az nem hagyott semmit az emberiségnek már elmondták! AC/DC, gunsen roses, beatrice, system of a down, rammstein, albert einstein, Asboth Oszkár, Ganz Ábrahám stb... na ezek hagytak valamit maguk után! de te mit? bedrogozva az árok szélén megtermékenyítesz egy jószágot aztán már te vagy az isten hogy hagytál valamit magad után? ne bohóckodjunk már
2018. nov. 3. 10:04
32/34 anonim válasza:
Akiket felsoroltál kérdező, azokat is egy anya hagyta neked a földön.
33/34 A kérdező kommentje:
és? most ezzel mit akarsz mondani?
2018. nov. 3. 14:30
34/34 anonim válasza:
Ezzel szerintem csak azt akarta mondani, hogy ha nem lett volna az a nő, aki világra hozza azokat, akik valaminek a feltalálásával alkottak maradandót az emberiségnek, akkor nem léteztek volna.
Ergo a válaszoló egy érvet hozott amellett, hogy igen, szükség van anyákra, mert lehet, hogy ilyen nagyszerű ember lesz csemetéjéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!