Miért van az hogy mindenki gyereket akar házasodni semmi mást?
Kérdező!Hány évesek kb az ismerőseid?
Mert mostanában azt olvasom hogy egyre többen 30-35 éves kortól vállalnak gyereket.
"Miért kéne hátra hagyni valamit? kinek akarsz bizonyítani/megfelelni?"
Mert ha nem marad belőled semmi, akkor nem jelentett semmit az életed, nem lett tőled több/más a világ, ez nem különbözik attól, mintha soha nem is léteztél volna. Az élet értelem az élvezet? Akkor miért nem fetrengsz bedrogozva vagy részegen az árokban? Ha neked csak az kell, hogy az agyad jutalmazzon, amikor nem értél el semmit sem, akkor csak tessék! Így élni a legszánalmasabb dolog a világon. (De nem baj, a természetes kiválasztódás működik, ilyen hozzáállással legalább nem fogod ezeket a semmirekellő génjeid továbbörökíteni.)
Miért lenne semmirekellő valaki mert nem akar szaporodni?
Èn a munkàmból kifolyólag például fogok hátrahagyni dolgokat és hagyok is.
Célfüggő kit mit akar,önzőnek kell lenni.
Előbb magad helyezd előtérbe.
Olvasd el ezt: [link]
Ez szèpen leírja amiről most beszélek.
Az a baj,hogy sokan csak a tàrsadalomnak akarnak megfelelni,mert kell gyerek.
Ha nem akkor ugatnak,meg selejtesnek titulálnak.
Pedig sok ember mondta,hogy ha visszacsinàlnà akkor nem lenne gyerek.
Erről ennyit.
Miért ne jelentene valamit az életem? miért kéne valamit is hátra hagyni? látom elég szűk látókörű vagy nálad csak gyerek vagy drog van! Soha nem drogoztam soha nem szívtam elegy száll cigit és inni sem iszom csak alkalom szerűen akkor sem sokat! na akkor most mi van?
És miért kellene bárminek is maradnia?
Szerintem sokan túlértékelik magukat.
Nagy dolgot azok a feltalálók tettek,akik adtak valamit az emberiségnek,ők hagytak maguk mögött valamit.
Gyereket bárki képes csinálni,mellesleg 50 év múlva azt se fogja tudni senki,miután meghaltál,hogy léteztél.
Ez a "hagyok magam mögött valamit" egyfajta vágy az örök életre.Nem képesek elfogadni,hogy minden múlandó.Az emberiség is.
"Miért ne jelentene valamit az életem? miért kéne valamit is hátra hagyni? látom elég szűk látókörű vagy nálad csak gyerek vagy drog van! Soha nem drogoztam soha nem szívtam elegy száll cigit és inni sem iszom csak alkalom szerűen akkor sem sokat! na akkor most mi van?"
Dolgozz a szövegértéseden, nem mondtam, hogy csak gyerekkel lehet valamit hátrahagyni, hanem, hogy azzal a legkönnyebb, a drogot meg nem a gyerekkel állítottam szembe, hanem rávilágítottam, hogy ha a létezés értelme az élvezet, akkor azok csinálják legjobban akik ilyesmikkel élnek.
Előtte lévőnek: szintén arról beszéltem, amikor valaki nem hagy hátra semmit, ami nem feltétlen igaz minden gyerektelenre, csak nekik sokkal nehezebb jelentőségteljes életet élniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!