Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki gyereket akar házasodni semmi mást?

Figyelt kérdés
Így is már túl vagyunk szaporodva mégis mindenkinek ez a cél. Nem tudom miért jó ez. vagy velem van a baj? Nem lenne jobb egy nagy közösség ahol lehet "élni" minden jó dolgot kipróbálni? Az egész élete az embernek buli lenne. E helyett gyereket vállalnak (mintha kötelező lenne) aztán annyi a dolog hogy dolgozik meg nevel. És kész ennyi. minden barátom megnősült gyerekes aztán nem lehet semmit csinálni velük (mondjuk gyerek mellett már nem is lehet annyira). Ez miért van? enniy boldogságot tudna adni egy gyerek? de akkor miért mennek szét a házasok?

2018. nov. 1. 22:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Hány évesek az ismerőseid kérdező?
2018. nov. 2. 09:58
 12/34 anonim ***** válasza:

Szerintem az élet értelme valahol.

Létrehozol valamit, valakit, életet adsz neki, látod, ahogy felnő, elér valamit, jó esetben számíthattok egymásra.

Máskülönben 50+ évesen ott állsz már napi 4 gyógyszerrel,itt fáj, ott fáj, stresszesen, kiégve. Elkezdesz gondolkozni, hogy mit is ért az eddigi életed és kb nincs kedved folytatni.

60-70 évesen, főleg, miután egyedül maradtál, mert megözvegyültél, pláne.

2018. nov. 2. 10:48
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó!

A gyerekesnek nem 50,hanem 40 felett kezd el fájni itt-ott,ennyi a különbség:D

Az életnek az az értelme,hogy élvezd.

A gyerekvállalást meghagyom a mártíroknak.

2018. nov. 2. 10:51
 14/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb embernek 20-30 felett kezd fájni itt-ott.

50 évesen csak folytatódik és rosszabbodik ez az állapot.

Azért írtam az 50-et, mert érzésem szerint 50 évesen már megcsömörlik az ember és ha nincs család, mi az, ami van?

2018. nov. 2. 10:55
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Van,aki pedig pont a családtól csömörlik meg.

Vagy pont attól,hogy hiába vannak gyerekei,több 100 esetleg 1000 km-re vannak tőle,és évente egyszer látja őket.

Úgy gondolom,hogy a boldogságot magunknak kell megtalálni,nem más emberekhez kell kötni.

2018. nov. 2. 10:59
 16/34 A kérdező kommentje:

Szóval te azért akarsz 6 gyereket, mert az milyen jó lesz? Vagy inkább attól rettegsz hogy egyedül maradsz és rosszabb esetben öreg korodra nem lesz senki aki gondozna?

Számomra a bulizás nem azt jelenti hogy elmegyek diszkóba, de mindegy pénz nélkül is lehet bulizni.

Eltolom a felnőtté válást? Egyedül élek már megbocsáts...... Szóval csak az felelősség tudatos aki gyereket vállal? A másik probléma! Mi az hogy mindennapi szenvedés? itt a gond, a gyerek akkor csak azért kell hogy a sok szenvedésbe legyen valami jó is? Épp ez a baj az emberekkel hogy az egész életet szenvedésnek élik meg. Állandóan azt hallom mindenkitől jaj már megint hétfő fújjj!!!! Erre én, na és mi van ha hétfő van? azt mondja még 4 nap vissza van. Én mit mondok erre? és ha hétfőn szabadságon vagy akkor meg nem fújjogsz a hétfőre? akkor hogy van ez? és itt általában nem folytatódik a beszélgetés.....

Soha életemben semmit nem kaptam meg mindenre én gyűjtöttem a pénzt még az első normális biciklire is ami nem a régi csepel volt arra is 2 évig gyűjtöttem húsvét stb... Szóval ezt ne is feszegessük. Ismételten mondom pénz nélkül is lehet bulizni.

Miért kéne hátra hagyni valamit? kinek akarsz bizonyítani/megfelelni?

Na kedves válaszoló leírom neked!

4-5 évesen lett egy barátom akinek az apja fuvaros volt így vágta nagyábból mi hogyan működik egy kocsin vagyis jobban mint én. Egyszer játékautóval játszottunk ő volt a rendőr én civil és megállított "mivel nem égett a lámpa a kocsin" utána az egész életem megváltozott mivel az volt a legnagyobb gondom hogy ha ég a lámpa akkor lemerül az akksija és azt mindig cserélni azt hogyan? mi lesz a másikkal? (ha ebből nem szűrőd le a tanulságot elmondom hogy a dobd el magad élet módot nem bírtam felfogni hogy ez hogy lehet) utána már annyira idegesített hogy nem igaz ezért megkérdeztem apukámat hogy hogy mi a wtf ez? mire mondja jaj hát azt a generátor tölti így nem tud lemerülni mondom jaj de buta vagyok végre boldogan mentem vissza tologatni a matchboxot. utána olyan 10 éves korom körül meg fülembe jutott hogy káros a kipufogó gázok mondom akkor miért engedik a légtérbe? Apukám mondja hogy nem tudnak vele mit csinálni. Én meg kérdezem de ez mitől van? mire mondja hogy az üzem anyag elégetésének a mellék terméke, de mondom miért kell elégetni? mert azzal működik a teherautó, mire én, és az üzem anyagot honnan szedik? apukám, a földből nyerik ki, mire én és ha elfogy utána mi lesz? apukám mondja nagyon sok van mire elfogy kitalálnak mást. és innentől kezdve nem értem a birka népet aki csak megy a szakadék felé a nyájjal és ha valaki a szakadéktól jön hogy ne menjetek arra mert szakadék van akkor hülyének nézik...

2018. nov. 2. 11:16
 17/34 A kérdező kommentje:

Szóval a gyerek arra jó hogy eltartson gondozzon?

Végre te legalább érted mire akarok kilyukadni

2018. nov. 2. 11:19
 18/34 anonim ***** válasza:

# 17

Arra való, hogy 50+, de akár már 40+ évesen legyen miért élnie az embernek.

Sarkított példa, de kb így gondolom leegyszerűsítve.

2018. nov. 2. 11:31
 19/34 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok,a gyerek az a legjobb befektetés !és izgalmas hogy,melyikből mi válik illetve ki !
2018. nov. 2. 12:38
 20/34 A kérdező kommentje:

Ha nem úgy élnétek az életetek hogy küszködés 50 éves korotokra sem lenne értelmetlen az élet! Szóval leegyszerűsítve aki gyereket vállal az nem élvezi az életet és ezért keresi ebben az elfoglaltságot?

2018. nov. 2. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!