Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a tervetek még az idén és...

Mi a tervetek még az idén és a jövő évi tervetek?

Figyelt kérdés
Mindenkinek kitartást hozzá, ambíciót, egészséget, akaratot, elszántságot, bátorságot és minden jót kívánok!
2018. nov. 1. 06:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ebből az évből már nincs sok de amit mindenképpen bele akarok sűríteni így a végére:)

Folytatni az angol tanulást.Elérni egy erős alapot hogy jövőre tovább fejlesszem.

Az év végére teljesen leszokni az egészségtelen dolgok fogyasztásáról(már csak a kólát kell elhagynom:)

Szintén még ebben az évben spórolni amennyit tudok (nincs konkrét ősszeg)hogy legyen elég pénzem arra a saját vállalkozásra amit már egy ideje tervezgetek.(A fele már megvan:)

Talán még a kapcsolataim fejlesztése mind barát mind szerelemi szinten(Itt nem olyan jó a helyzetem de nem is gondolom hogy reménytelen ha eleget próbálkozok :)

Jövőre

első félév

Az egészséges étkezés mellet elkezdeni valamiféle sportot mivel jelenleg eléggé eltunyultam.A biciklizést tervezem mivel így túrázhatok is közben.

A fentiből jön hogy ezek okán jó lenne egy 5-10 kilót leadni.

Tovább erősíteni az angol tudásomat

Ha már vannak akkor az emberi kapcsolataim erősítése ha még nem akkor továbbra is az elérésük.

Még a nyár előtt megcsinálni a jogsit.

Eközben ha lehet szintén próbálnék takarékoskodni.

második félév

Ha ezt eddig sikerül elérnem.Akkor a nyáron saját amolyan jutalomként szeretnék elmenni egy jó hetes utazásra vagy túrára.

Kerékpárral vagy mással ennek a részleteit még nem terveztem el.De mindenképpen sort kerítek rá hiszen az ilyen dolgok nagyon fontosak számomra.

Elmenni egy ismeretlen helyre.Eddig ismeretlen úton járni.Új dolgokat megtapasztalni és eddig ismeretlen embereket megismerni.

Ezután már elég távoli hogy részletes dolgokat írjak de nagy vonalakban azt tervezem folytatni amit eddig,addig teszek.

-Megőrizni az egességemet

-Folytatni a tanulást mivel jobb tudni valamit mint nem:)

-Minél jobban kiszélesíteni a látókörömet.

-Törekedni a saját vállalkozásra sőt talán addigra már bele is kezdhetek:)

Nagyjából ezek a terveim.Őrülök ennek a kérdésnek így leírhattam ide mindezt.

Sok sikert nektek is:)

2018. nov. 1. 13:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszóltatok :) van életerő azt látom... Örülök :) én szoktam a telefonomba is írni hogy mi a sorrend mik a tervek sokat segítek magamnak vele.. Nem mintha elfelejteném de az a biztos jobban átlátom és az összefüggések miatt rájövök min kell módosítani... Kitartást fiúk lányok sok sikert! :)
2018. nov. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!