A Daisy (Dézi) nevet milyen formában lehet anyakönyveztetni?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok egyébként erről a névről?2018. okt. 22. 16:44
1/13 Miss Endzsi válasza:
Dézi-nek. Szerintem nagyon csúnya, de kinek mi.
3/13 anonim válasza:
A Virág nevet probléma nélkül lehet anyakönyveztetni.
4/13 anonim válasza:
Maradjunk meg annyiban,hogy Magyarországon ezt a nevet max.kutyáknak adják.
5/13 anonim válasza:
Így van.A mi kutyánknak is Daisy a neve.
6/13 anonim válasza:
Nagyon csúnya név, kb. mint a Momó, Mirmó, Kokó. Nem kutyának adsz nevet, hanem embernek!
7/13 anonim válasza:
Dézi
Csak így. És inkább nem adnám, nem szép itthon így.
8/13 anonim válasza:
Első körökben értelmes élőlény volt, de mára átment valami elvont hippibe, aki elhiszi hogy "művészet" amit összecsinál..
9/13 anonim válasza:
Akkor már Margit vagy Margaréta, a jelentése ugyanaz, de ezek legalább magyarok.
10/13 anonim válasza:
Én tudok egy olyat h Daniella és Deni a beceneve; vagy pl nemtom mennyire jó: Déna, Dina, Edina, Diána, Eliza
De amúgy nekem ilyen becenév-hatású is ez a név; most elgondolkodtqam egy hosszú alakban,minek lehetne pl a becézése; és a Deviza jutott eszembe, de az ugye nem jó névnek. A Dezideráta nem tudom mennyire cifra, kacifántos pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!