Miért ilyen nehéz az élet?!
Nem tudom, de szerintem is felfoghatatlanul sz.r az élet.
Az ember nem kapja meg a legfontosabbakat (boldog párkapcsolat, normális család, elviselhető munkahely, elviselhető egészségi állapot), ha mégis, elveszti, meghal ő 30 évesen vagy a párja vagy munkásszállóba kényszerülnek.
Mert negatív vagy, nekem egy buli az egész életem. Habár nem járok el szórakozni, a gyerekkorom is szar volt, a barátnőm meghalt.
Nem csak neked nehéz, de meg kell tanulni igazán élni.
#2 voltam, lepontozhattok, de ezt látom magam körül, tudnék neveket sorolni hozzá.
Tehát tényleg annak lehet örülni, ha süt a nap mert más öröm nincs.
"Nem az élet a kemény,te vagy csicske" 😂
Egy ismerősöm szavajárása,de ha belegondolunk...
Utolsó stádiumú beteg vagyok már kb 10 éve(30éves voltam akkor),két hete mikor utoljára kontrollra mentem a doki azt mondta lehetetlen,hogy még itt vagyok és élek.
Most azt mondta,hogy mostmár tényleg az út végén vagyok,de én megyek előre élem ezt a csodálatos életet,minden percét próbálom élvezni mert nagyon jó élni,dolgozni alkotni.
Reggel mikor fel kelek mondok egy Köszönöm-öt és örülök,hogy eddig a napig elértem,tedd ezt te is örülj annak amit el értél akármilyen kis semmiségnek próbálj meg örülni,ha ez menni fog neked sokra viszed az életben és boldog leszel.
Az élet nem nehéz csak van aki a pici keresztet nem bírja és van akinek akkora van,hogy nem látszik ki alóla mégis vidáman cipeli nem is érzi a súlyát.
Meg van a két kezed,lábad,egészséged?
Látsz,enni tudol?légy elégedett azzal amid van és százszor annyid lesz mindenből,ez komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!