Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz az élet?!

Miért ilyen nehéz az élet?!

Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Bővebben leírnád a problėmát? Gondolom annyira nem lehet nehėz neked mint egy indiai nyomortelepen ėlőnek.
2018. okt. 18. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, de szerintem is felfoghatatlanul sz.r az élet.

Az ember nem kapja meg a legfontosabbakat (boldog párkapcsolat, normális család, elviselhető munkahely, elviselhető egészségi állapot), ha mégis, elveszti, meghal ő 30 évesen vagy a párja vagy munkásszállóba kényszerülnek.

2018. okt. 18. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Mert negatív vagy, nekem egy buli az egész életem. Habár nem járok el szórakozni, a gyerekkorom is szar volt, a barátnőm meghalt.

Nem csak neked nehéz, de meg kell tanulni igazán élni.

2018. okt. 18. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

#2 voltam, lepontozhattok, de ezt látom magam körül, tudnék neveket sorolni hozzá.

Tehát tényleg annak lehet örülni, ha süt a nap mert más öröm nincs.

2018. okt. 18. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Az élet nem nehéz, csak jól kell tudni játszani . ;)
2018. okt. 18. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:

"Nem az élet a kemény,te vagy csicske" 😂

Egy ismerősöm szavajárása,de ha belegondolunk...

2018. okt. 18. 19:02
 7/10 tomy88trance válasza:
58%
Azért,hogy tanuljunk,hogy felismerjük erősségeink és gyengeségeink és,hogy ezekből építkezzünk.Mindenki más körülmények közé születik, sajna ezért van az,hogy van akiknek az ölükbe hull minden ,meg se becsülik, van akik meg keményen végigküzdik az életet. Viszont úgy gondolom,hogy aki kemény munka árán éri el amit, az jobban fogja magát érezni utána,persze elérni nehezebb mint annak aki készen kap dolgokat. Szóval jah.. mondhatnám,hogy mert ilyen az élet,de végső soron rajtunk áll,hogy mennyire lesz jó vagy rossz illetve gondolkodásunkon,látásmódunkon.
2018. okt. 20. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó stádiumú beteg vagyok már kb 10 éve(30éves voltam akkor),két hete mikor utoljára kontrollra mentem a doki azt mondta lehetetlen,hogy még itt vagyok és élek.

Most azt mondta,hogy mostmár tényleg az út végén vagyok,de én megyek előre élem ezt a csodálatos életet,minden percét próbálom élvezni mert nagyon jó élni,dolgozni alkotni.

Reggel mikor fel kelek mondok egy Köszönöm-öt és örülök,hogy eddig a napig elértem,tedd ezt te is örülj annak amit el értél akármilyen kis semmiségnek próbálj meg örülni,ha ez menni fog neked sokra viszed az életben és boldog leszel.

Az élet nem nehéz csak van aki a pici keresztet nem bírja és van akinek akkora van,hogy nem látszik ki alóla mégis vidáman cipeli nem is érzi a súlyát.

Meg van a két kezed,lábad,egészséged?

Látsz,enni tudol?légy elégedett azzal amid van és százszor annyid lesz mindenből,ez komoly.

2018. okt. 20. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
az élet nem nehéz, csak "sok itt a köccsög".
2018. okt. 21. 16:47
 10/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy Mo-ra születtél és nem az USA-ba ahol már régen 10-14 dollár egy melós órabére is. Itt háború volt, aztán kommunizmus és 89-ben az elvtársak magánkézbe játszottak szinte mindent. Itt egyre nehezebb lesz, amíg nem lesz egy új 56, vagy egy igazi nemzeti kormány. 20 éves műszaki gyakorlattal, nyelvtudással, ki kell mennem nyugatra! Miért? Mert ha nem megyek, sose lesz házam, autóm, családom. nem mindegy hogy keresel 250 000 ft bruttót, vagy 2000 euró nettót, néhol 3000-et is. Tanácsom: menekülj, ha pénzt akarsz látni!
2019. máj. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!