Ez csendháborításnak számít?
És ne járjanak az autók sem, és a vonatok sem. És reggel ne csiripeljenek a madarak, amíg fel nem ébredünk.
A legjobb, amikor valaki kiírta, hogy idegesíti a mentő szirénája éjjel. Kiderült, hogy egy városban lakunk. Megkérdeztem, hogy hol lakik, melyik utcában. A sürgősségit ellátó kórház mellett lakik. Na vajon miért hallhat éjjel mentőszirénázást? :D Minek költözött oda, mindenki tudja, hogy ott a sürgősségi.
"Mindkét szomszédomnak...kutyái vannak."
"Én is tartok kutyát, kettőt is"
"Feljelenthetem őket?"
Ez a pár sor mindent elmond rólad!
#21 Jó hasonlat, csak semmi köze az én esetemhez. Nyilván ha a reptér mellett élsz, ne csodálkozz, hogy hangosak a repülők, ha a kórház mellett, akkor meg a szirénákra ne panaszkodj. Ezek olyan tényezők, amiket nem lehet kiiktatni, ellenben a kutyát bezárni éjszakára nem egy nagy művészet.
Márpedig ha én ezt a házat azért vettem 30 millióval többért, mint egy kórház melletti zajszennyezett lakást, mert állítólag “csendes környék”, akkor legyen is az.
Tök mindegy, hogy mennyiért vetted az ingatlanodat.
Ha sokat kekeckedsz -esetleg- megtanítanak majd a helyiek kesztyűbe dudálni, ha jogtalanul feljelentgeted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!