Ez csendháborításnak számít?
"Mindkét szomszédodnak"
Ezek szerint te vagy ott a kakukktojás, mert minden szomszédod tart kutyát, csak te nem.
És ha feljelented őket szerinted a rendőrség mit csinál? Megbírságolja a kutyákat? Kötelezni meg nem kötelezheti őket senki, hogy hallgattassák el a kutyákat. Hiába mondod neki, hogy kussolj, úgyis ugatni fog. Ha meg bezárják, miért vagy benne olyan biztos, hogy nem ugatnának? Lehet elkezdenének vonyítani. Az jobb? Még mindig nem értem hogyan gondoltad a kutyák elhallgattatását :D ha ugatni akar, akkor ugatni fog. Már más is írta, itt a történetben te vagy a kakukktojás.
Megszoksz.. Vagy megszöksz.
Én is tartok kutyát, kettőt is - bent a házban, mert nem vagyok egy büdös paraszt, hogy minden kibszott éjjel felkeltsem a szomszédokat :) Soha nem ugatnak éjszaka, de ha ugatnának is, nem lehetne áthallani a szomszéd házba.
Ilyen az, amikor csak az egyik lakó tudja, hogy kell más emberek közelségében békésen együtt élni, a szomszédaim meg jó példák a “szarok bele, hogy kit zavar” magyaros kulturáltságra. Mikor külföldön éltem, nyilván nyugatabbra, sosem volt ilyen gond, mert ott mindenki bezárta éjszakára a kutyáit.
A kutya ilyen, ugat.
Nyilván más, ha egy lakásba be van zárva egyedül és egész nap vonyít. De hogy az udvarban ugat, ha valami inger éri? Hát arra (is) vannak, hogy jelezzenek, ha látnak valamit.
És mit tenne a rendőrség? Kiszáll, felszólítja a kutyákat, hogy maradjanak csendben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!