Halk zene is csendháborításnak számít? Legközelebb rendőrt hívok.
Szóval van egy német szomszéd, aki folyton zaklat. Évek óta hallgatok zenét a ház végébe hátsó szobába szoktam hallgatni. A melettünk lévő szomszédot se zavarom, soha senki nem jött még át. A melettünk lévő szomszéddal szembe van egy német aki nyaralni jön át. De ha felveszem teljes hangerőre direkt ki is mentem a ház elé mennyire hallatszik és nagyon halkan hallatszót hogy megy a zene.
Ma is egy 10 perce hallgatok zenét jön a szomszéd isten áldjon meg miért kell így hallgatni visszhangzik a házam. Ja és bejön a kerítésen csak úgy, mind ha otthon lenne. Meg ilyen megalázó szövegekkel illet kapcsold ki fizetek is neked csak kapcsold ki. Megmondtam neki, hogy ez volt a utolsó hogy bejött. Ha mégegyszer bejön rendőrt hívok és én fogom feljelenteni zaklatásért és bírtokháborításért. Egyik rendőrnek múltkor szóltam, és ö mondta röhejes hogy ez a pici épp hogy halható hang valakit zavarjon. Ők viszont kötelesek kijönni. Mit kezdjek az ilyen szomszéddal, csak néha 1 hétre jönnek le. Azt se tudtam itthon van, amúgy nem hallgattam volna zenét se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!