Mi értelme van sokáig élni ha gyorsan vége a fiatalkornak?
A kérdező kommentje:
Én meg mondtam hogy nem hiszem el hogy 15 évvel fiatalabbnak néztek ki.Csak akkor hiszem el ha privátban megadjátok a facebook cimetek.és akkor majd eldöntöm.
Sztem valami kiéhezett vén kan lehet aki várja butuska lányok képeit amire jól kiverheti a ...
nem hiszem hogy egy értelmes 22 éves komoly jelleggel kiírjon egy kérdést és az előző 6 oldalban látható stílusban reagáljon. Vagy szellemileg problémás a kedves kérdező vagy egy kiéhezett középkorú vagy vén kan :D
Kedves kérdező, majd küldök Neked képet, ha küldtél nekem egy dokumentumot amiben pszichiáter igazolja, hogy épp elméjű vagy :D Ja., akkor sem, bocsánat, vadidegeneknek nem küldözgetem el a képeimet :D
Akkor ne küldjél engem nem érdekel.De akkor se fogom elhinni hogy 28 évesen 13-14 évesnek nézel ki.Kit érdekel a képed.Azért se hiszem el mert te sokkal idősebb vagy nálam és akkor hogyan nézhetsz ki tizenéves kisgyereknek?Sehogy!!!!!!!!!
Te csak beakartál csapni hogy biztos irigy leszek rád de nem sikerült.Nem hiszek el belőle semmit mert nem vagyok olyan buta hogy elhiggyem.
*nem #63 hanem #62
(Elirtam)
Azt hiszel amit akarsz.Attól,hogy te nem érzed jól magad a bőrödben más még érezheti jól magát 60évesen is :-)
Neked inkább belső gondjaid vannak,azokat kellene megoldanod.Lehet felháborodsz rajta,de egy szakember tudna segíteni helyretenni a dolgokat magadban.Pl.egy mentálhigiénés szakember.Nem szégyen elmenni ilyen helyekre,ha valakinek gondjai vannak.Kifejezetten sokat segít.Sokan járnak olyanok is akikről nem gondolná senki pl.orvosok,sikeres emberek.
Szerintem ásd meg a sírodat.Nincs tovàbb.
22 évet élt, tűrhető arcbőrrel,kopasz apja és anyja gyászolja fiukat aki tragikus ostobaságban elhunyt.
Jó lenne ha valaki segítene , mindig rettegek ettől az öregedéstől.Ha elmennék szakemberhez hátha nem segítene a félelmemen.
Elirtam az akartam irni hogy hátha segitene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!