Mi értelme van sokáig élni ha gyorsan vége a fiatalkornak?
# 9/9 Időpont ma 10:02
A nyolcas válaszoló voltam (a 28 éves)
Ezért a kommentárodért elismerésem! Küldtem rá zöld kezet. teljes mértékben igazad van!
Ha neked ez öreg arc, én vagyok a római pápa.
Az "FJ" szöveg melletti férfi?Igen , nagyon öreges meg kopaszodik meg az arca is nagyon öreges.
Mivel Maráz Zsuzsit hoztam szóba, nyilván az ő fotóját is látod a cikkben, nem férfiét, de látom, te nagyon makacskodsz. Tudod, mit? Már kezdhetjük is szervezni a temetésed, mit kérsz, koporsót vagy urnát? Nemsokára úgyis halottak napja, ha elég gyors vagy, már idén is látogathatják a rokonok a földi maradványaidat ezen a napon.
Mindenki másnak meg hagyd meg, hogy jól érezze magát a bőrében, és ne érezze magát öregnek 20, 30, 40, vagy akár 50 fölött se.
Az hogy valaki megöregszik, nem azt jelenti, hogy ráncos lesz az arca; a testvérem 30 évesen megűszült és nem volt akkor se öreg.
Ez genetika.
A ráncok Neked 22 éesen előjönnek, van akinél később. A testvérem 30 évesen megűszült, valaki később. Azért nem minden 30 éves ászül meg és nem minden 22 éves ráncos.
Abba gondolj bele, most mennyi ember olvassa irigykedve a Te kiírásod; hogy neked ez a fő bajod az életben. Lehet az egyik olvasót például tegnap verte meg úgy az édesapja hogy ma be se mert mennia z iskolába... lehet a másik olvasó most tudta meg hogy ő már a Te korodat se éléheti meg... és lehet akad olyan olvasó aki utoljára tegnap délben evett...
Nem azért de a fiatalkor az ember életének 2. legszarabb időszaka (az első legszarabb a vénség, a 3. legszarabb meg a csecsemő kor)
Fiatalkor bizonytalan, alig van szabadidőd, még nincs annyi pénzed sem, hogy ki tudd élvezni, és az egész egy átmeneti időszak a gyerek korod és az "igazi életed" - a felnőtt korod között.
Minden, amit fiatalon élvezel, tudod élvezni 30,40 sőt még 50 évesen is, csak úgy, hogy már kiépítettél egy önálló életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!