Mi értelme van sokáig élni ha gyorsan vége a fiatalkornak?
Amúgy nem értem miért háborodsz fel a pszichológusos javaslaton? Feteszel egy kérdést az emberek arcáról az öregedés folyamata alatt (bár ha eztt nem emeled ki kommentárokban, maga a kérdés jelenthet akármit) és beírod kulcsszavakba hogy nincs értelme élmni.
ha szerinted azért nincs értelme élned, mert ráncos az arcod akkor tényleg szükséged lenne szakember segítségére. <3
Nekem is voltak pattanásaim de ezerszer inkább az mint az öregedés.
Nem irtam olyat hogy ráncos vagyok.Apámról irtam hogy 30 valahány évesen láttam ráncokat a homlokán.
Kösz de nem.
Engem az tenne boldoggá ha megkapnám amit akarok vagy inkább visszakapnám.
Miért, mi az amit elvesztettél?
Rossz gyerekkorod volt.Világosíts fel minket kérlek!
És ne az arcbőrrel gyere,kozmetikusok nem foglalkoztatja az arcbőr olyan szinten mint téged.😅
Az hogy régebben sokkal fiatalosabb volt az arcom.
Mégegyszer leirom: nekem sincs ráncom.
Egy húsz éves arca már nem olyan mint egy kisbabáé vagy öt évesé.Meg igen változik valamennyit az arc és másmilyen 10,20,30,40,50..stb.évesen,de azért túlzás,hogy húsz évesen öreg lenne,meg valaki a korához képest a későbbiekben is jól tartja magát,nem látszik meg az arcán sem a valódi kora.Az arc fiatalságára az kihatással van,hogy valaki boldog-e vagy épp gondterhelt időszakot él meg.Ilyen módon nézhet ki öregebbenk egy 30-as is mint az 50-es éveiben járó.
Neked inkább valami belsőő probléma okozza ezt az aggályt,amit próbálnál külső dolgokkal kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!