Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van sokáig élni ha...

Mi értelme van sokáig élni ha gyorsan vége a fiatalkornak?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik hogy az emberek csak nagyon rövid lehetnek fiatalok , én 22 vagyok de már nem vagyok fiatal.Egyszerűen nagyon hamar elmúlt a fiatalságom pedig nemrég még kisgyerek voltam most meg!Tükörbe se nézek inkább!Mi értelme van 100 évig élni ilyen sokat öregen?Inkább a fiatalságunk lehetne hosszabb.Már komolyan azt gondolom hogy az emberi élet értelme a szaporodás és nem különb az egyszerűbb állatoknál.Sokszor sírva nézegetem a 13-15 éves kori képeimet hogy jéé de fiatal voltam és sajnos ilyen már nem lehetek.Az öregeknek is annyi betegségük van.Szörnyű belegondolni hogy csak egyre öregebb leszek meg egyre rosszabb lesz.

#öregség #elmúló fiatalság #nincs értelme élni
2018. okt. 12. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Kérdező, tizenévesen tiszta ragyás voltam a pattanásoktól, huszonévesen meg ez jelentősen lecsökkent.
2018. okt. 12. 12:13
 32/76 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy nem értem miért háborodsz fel a pszichológusos javaslaton? Feteszel egy kérdést az emberek arcáról az öregedés folyamata alatt (bár ha eztt nem emeled ki kommentárokban, maga a kérdés jelenthet akármit) és beírod kulcsszavakba hogy nincs értelme élmni.

ha szerinted azért nincs értelme élned, mert ráncos az arcod akkor tényleg szükséged lenne szakember segítségére. <3

2018. okt. 12. 12:24
 33/76 A kérdező kommentje:

Nekem is voltak pattanásaim de ezerszer inkább az mint az öregedés.

Nem irtam olyat hogy ráncos vagyok.Apámról irtam hogy 30 valahány évesen láttam ráncokat a homlokán.

2018. okt. 12. 12:28
 34/76 anonim ***** válasza:
61%
Ja, ha ez az egész csak annyiról szól, hogy változik az arcbőröd, akkor pszichológushoz kell menned.
2018. okt. 12. 12:29
 35/76 A kérdező kommentje:

Kösz de nem.

Engem az tenne boldoggá ha megkapnám amit akarok vagy inkább visszakapnám.

2018. okt. 12. 12:43
 36/76 anonim ***** válasza:

Miért, mi az amit elvesztettél?

Rossz gyerekkorod volt.Világosíts fel minket kérlek!

És ne az arcbőrrel gyere,kozmetikusok nem foglalkoztatja az arcbőr olyan szinten mint téged.😅

2018. okt. 12. 12:56
 37/76 anonim ***** válasza:
?*
2018. okt. 12. 12:56
 38/76 Miss Endzsi ***** válasza:
44%
Szerintem te valamit elrontottál a bőrápolásban kívül belül. 21 és fél éves vagyok, semmi ránc, akár 15 évesnek is lehetne mondani. De ezért tenni is kell.
2018. okt. 12. 13:01
 39/76 A kérdező kommentje:

Az hogy régebben sokkal fiatalosabb volt az arcom.

Mégegyszer leirom: nekem sincs ráncom.

2018. okt. 12. 13:07
 40/76 anonim ***** válasza:
61%

Egy húsz éves arca már nem olyan mint egy kisbabáé vagy öt évesé.Meg igen változik valamennyit az arc és másmilyen 10,20,30,40,50..stb.évesen,de azért túlzás,hogy húsz évesen öreg lenne,meg valaki a korához képest a későbbiekben is jól tartja magát,nem látszik meg az arcán sem a valódi kora.Az arc fiatalságára az kihatással van,hogy valaki boldog-e vagy épp gondterhelt időszakot él meg.Ilyen módon nézhet ki öregebbenk egy 30-as is mint az 50-es éveiben járó.

Neked inkább valami belsőő probléma okozza ezt az aggályt,amit próbálnál külső dolgokkal kompenzálni.

2018. okt. 12. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!