Mi értelme van sokáig élni ha gyorsan vége a fiatalkornak?
Gondolom már te is ráncos vagy meg ilyenek.Nekem a fiatalság lényege az ARC , annak kéne fiatalosnak maradnia.
Azon múlik hogy elégedett vagy e az arcoddal.Apámnak 30 valahány évesen már ráncos volt a homloka.
Szia! Nem tudom, egyetemista vagy e vagy dolgozol, de például én nem sírom vissza a gimnáziumi éveket. Hogy miért? Mert akkor kb abból állt a napom, hogy bent voltam az iskolában aztán hazamentem, tanultam és max teljesítményt igyekeztem nyújtani, hogy bekerüljek az egyetemre... ráadásul sok mindent nem volt szabad,, függtem a szüleimtől.
Egyetem alatt már annyival jobb volt, hogy, ha nem volt kedvem, nem mentem be az órára, ráadásul már nem tartoztam számadással a szülőmnek, hogy hova megyek, de a sok tanulás ott is meg volt.
Most 28 évesen abból áll a kötelességem, hogy naponta eltöltök 9 órát a munkahelyen. Utána hazaérek és azt teszek amit akarok. Rengeteg programra elmehetek, a hétvégéim szabadok, nincs az, hoigy tanulnom, hajtanom kell. Szerintem minél több idő telt el és haladtama függetlenségem felé annál jobban éreztem magam a bőrömben.
Szóval abba gondolj bele, mi az, amit a 13-15 éves éned nem tehetett meg, de a 22 éves éned igen.
Abba is gondolj bele, hogy még most is fiatal vagy, elvégre nem okoz nehézséget például a wc-re menés, a járás, nincsenek állandó fájdalmaid.
Én 28 évesen nem tartom magam öregnek - képes vagyok arra, amire egy fiatal, mivel hát fiatal is vagyok :) Aminek még tartom magam; szerencsésnek, mert tető van a fejem felett, lehetőségem van enni, nem vagyok beteg, nincsenek anyagi gondjaim, nincs egy alkoholista párom aki ver, nincs egy beteg gyerekem akinek hónapjai vannak hátra. Szóval ebbe belegondolva az időszak, hogy majd egyszer már képtelen leszek segítség nélkül tenni a dolgaim és minden bajom lesz nem is szokott elém jönni.
22 évesen fiatal vagy, használd ki, érezd magad szerencsésnek, keress hobbit, aranyozd be apróságokkal a napod; pozitív hozzáállással Te is rájössz, hogy még csak most kezdődik az életed :)
Na most lett elegem az ilyen szánalmas és nyavalygó szösszenetekből!
Jelentkezz a katonaságba és megtanulod értékelni amit az élet még adhat(ott volna).
Tudod mennyien halnak meg fiatalon?
És a fiatal szó a huszonévesekre is jellemző ám.35 éves vagyok de nem érzem magam öregnek.Igaz fiatalabbnak nézek ki a koromnál de 50 meg 60 évesen sem fogom magam öregnek érezni
Ha kiégtél, vagy van valami elmebajod,annak köze nincs a korodhoz.
"Apámnak 30 valahány évesen már ráncos volt a homloka." - Az az apád, más meg más, genetika, meg egyebek, a dohányzás és az alkohol is öregít, de nem mindenki fogyaszt annyi alkoholt és nem mindenki dohányzik.
34 éves leszek lassan, de rendszerint 30 alá tippelnek, volt, aki 10 évvel fiatalabbnak mondott volna, és csodálkozott, mikor kiderült, hogy már elmúltam 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!