Kívántad már más halálát, mert annyira megbántott, vagy olyan dolgot tett veled?
Igen! És ezzel nagyon vigyázz, mert nálam bekövetkezett a legrosszabb. Meghalt 27 évesen agydaganatban 2 gyereket maga után hagyva. Gyűlöltem, a halálát kívántam, pár év múlva meghalt!
Soha többet nem tettem ilyet, hogy ennyire mélyen gyűlöljek valakit, mert visszaüt(het). Semmilyen ezoterikus hókuszpókuszban nem hiszek, de azóta se nyugodt a lelkiismeretem.
Pedig lett volna okom még rá, de átlépek rajta. Soha többet nem kívántam ilyet, mert én mentem tönkre lelkileg.
Ennyi. Fogadd meg a tanácsom.
Igen de még él. Mikor megtudtam, hogy haverom mamája meghalt később pedig egyik lány barátom papája.. azt kívántam bárcsak az enyém halt volna meg. Utálom..
25F
Igen, volt apósom nagyon utált engem első perctől kezdve, nem tetszettem neki, meghallotta a nevem, és utánam kérdezett a rendőrségen(Volt nyomozó), ráadásul a családom után is nyomozott, és talált a nevelőfateromnál pár piti dolgot, amit még fiatalon követett el, onnantól még jobban gyűlölt. :)
Sokszor úgy beszélt velem, mint egy cseléddel, nagyon utáltam, sokat átkoztam, egyszer balesete is lett, majdnem meghalt, de akkor már szakítottam a fiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!