Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a baratomat...

Mit tegyek ha a baratomat zavarja, hogy egyetemre jarok?

Figyelt kérdés

1 evig szuneteltettem a tanulmanyaimat es most ujrakezdtem es annyira jo erzes..ugy hianyzott. Viszont mikor meselek neki akkor azt latom,hogy nem erdekli tulzottan. Elkezd teljesen masrol beszelni es latom,hogy idegesiti.

Multkor el is szolta magat,hogy idegesiti es hogy en lenezem ot. Pedig egyatalan nem. Altalaban annyit meselek csak hogy epp mirol tanultunk,hogy tok erdekes,mennyire szeretem,milyen volt a napom stb stb.

Elkepesztoen zavar mikor “lecsitteg” es latom,hogy telibesz*rja a napom. Mit tegyek?

Jogot tanulok egyebkent..

2018. szept. 29. 08:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A ,,lecsitteg,,-nel nyilt ki a bicskam....dobnam ki mint macskat.

Az ilyen komplexusos, frusztralt barmok sosem valtoznak. Ez az a tipus aki MINDENBE bele fog kotni amit csinalsz, mondasz, ha hibazol majd azt felfujja, csakhogy villogjon, hogy megis hulye vagy, hiaba van egyetemed. Es milyen eleted lenne mellette? Most lesz.rja, hogy mit tanulsz. Szerinted majd ha hazajossz a munkabol, erdekelni fogja a napod? Ha pl ugyvedkent meseled milyen ugyeid vannak, mi van az irodaban? Ha lesznek egyetemet vegzett ferfi kollegaid mi lesz? Szivni fogja vered, megprobal eltaposni es degradalni ahol csak tud, hogy kompenzaljon. Kuka.

2018. szept. 29. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!