Valaki miért kezd már ennyitől beképzeltebb lenni?
Egyik barátnőm mesélte hogy az osztályában a lányok közül most mindenki rá van kattanva a magassarkú cipőkre. Ezért szinte mindenki olyat hord (természetesen tömeg babák megint jönnek ...xdd)
Bár én szerintem még 15-16 évesen nem ilyet kéne hordani a suliban iskolai lépcsőzéseknél ,na de igen folytatom a lényeget..
Annyi hogy a barátnőm mondta hogy jár az osztályába egy molettebb lány ,aki egy elégé kicsinek tűnő fekete tűsarkúba járkál össze vissza a folyosón. Emellett megjegyezte azt is hogy mióta a csaj ezt viseli elégé beképzelt lett, még az egyszerű kérdésekre is hót flegmán válaszol és folyamatba adja magát.
Nos igen ,ennyi volt maga a sztori és úgy voltam vele hogy mindenkinek a saját reszortja hogy mit vesz fel és mit nem . Viszont ami ezután következett na az egy kicsit felháboritó volt ,mivel egyik nap volt szerencsém a folyosón találkozni a lánnyal .Aki szépen fogalmazva még járni /menni se birt abban a cipőben ,és a cipőn is látszódott hogy már kezdi feladni az életét. A lépcsőn ment le a lány és én követtem mert nekem szintén a földszinten volt az órám ...
Erre egyszer csak arra leszek figyelmes hogy a magassarkú sarka mint ha leltört volna a csaj pedig pár lépcsősornyit gurult előttem,na igen erre nagyon megijedtem és gyorsan hozzáfutottam hogy minden rendben van -e .Mire ő csak annyit mondott hogy ha elmerem ezt mondani bárkinek is végem .
Ezután folyamatba elkezdett engem piszkálni valahányszor találkoztunk ,nem tudom mi okból ..bár igaz annyira nem is érdekel xdd
"folyamatba elkezdett engem piszkálni valahányszor találkoztunk ,nem tudom mi okból "
Mert előtted esett el, előtted "égett be", és mivel önbizalomhiánya van, ezért azt hiszi te úgy gondolod róla hogy Ő dagadt, béna, gyökér bálna stb.
Szóval úgy vág "vissza" az elképzelésének rólad, hogy beszólogat. Mondd már el mindenkinek hogy elesett.
Magaval van a baja, a magassarkuval csak kompenzal valamit, ez is az alarca resze, amit “felvesz”, csakugy mint az a csunya visszautasitasa a segitoi szandekodnak. Mivel irtad hogy molett, lehet hogy ez zavarja.
Szerintem te helyesen cselekedtel amikor segiteni akartal,ne vedd magadra a bunkosagat. Sztem cs szegyellte h elesett es bunkoskodassal reagalta le. A kellemetlen helyzeteket altalaban haritassal kezelik az olyan emberek akik kivulrol erosnek akarnak mutatkozni de valojaban nem azok, csak ok ezt meg maguknak sem valljak be.
Hidd el, en is keresztulmentem ezen. De mara mar felismertem es megoldottam a problemaim nem felszines modszerekkel. 20/l
Csak annyit súgok, hogy amennyiben ennyire nem szeretné hogy kikotyogd az ügyet, az azt jelenti, hogy a markában vagy :D
Amúgy meg nem kell félned tőle. Akik a suliban menők vagy felsőbbrendűnek érzik magukat azt általában azért tehetik meg mert akadnak akik ezt nekik elhiszik. Az egész egy illúzió. Onnantól hogy nem tartod őt erősnek vagy menőnek, megszűnt annak lenni. Kedvesen nézz a szemébe és mondd meg neki hogy neked édesmindegy hogy őt ki röhögi ki, ha nem hagy békén akkor eljár a szád. Gondolja meg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!