Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha halálfélmem volt...

Normális, ha halálfélmem volt ennyitől?

Figyelt kérdés

Egy elmebeteg sofőr majdnem szándékosan balesetet okozott kétszer is (ő vezette a buszt, amin ültünk).

Hazafelé már nem volt gond, de még így is annyira féltem, hogy nem mertem elaludni, holott 10 órát utaztunk, és reggel kb a buszról mentem dolgozni.

Csak néztem a páromat, aki nyugodtan aludt, és olyan elmebeteg gondolatok jártak az eszemben, hogy vajon meg tudnám-e védeni, egy esetleges "baleset" esetén, ha mástól nem, akkor legalább az üvegszilánkoktól (én ültem az ablak mellett), akkor is, ha az az ára, hogy nem élem túl.

Most egyedül vagyok otthon, ő dolgozik, mikor holnap hazajön, én már munkában leszek.

Hiába próbálok lenyugodni, még mindig ezen kattog az agyam.

Mennyire normális ez?

21L

2015. jún. 15. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden elismerésem,ez az igazi szeretett amikor jobban félted párodat mint magadat..GRAT
2015. jún. 15. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor majdnem kiestem a kilátóból, ösztönösen arra gondoltam, hogy a testvérem nem fog-e kiesni. Ösztönös reakciónak tűnik, hogy ha szereted valóban, akkor megvédenéd (mondjuk már meredekebb, hogy az életed árán).
2015. jún. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!