Ennyitöl lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Párommal pettingeltünk ugy, hogy rajta ültem és mozogtam a péniszén de nem tette be és el sem élvezett. Viszont elő ondós lett a huvely körüli rész csiklók is stb.2015. ápr. 13. 22:24
1/6 anonim válasza:
Ha hüvelybe került akkor lehetsz. Ha csak a környéke akkor szerintem nem. Maximum minimális esély van rá.
3/6 anonim válasza:
Nem leszel terhes! De ilyenkor érdemes bevenni az esemény utáni tablettát. Vagy gumit használni.
4/6 anonim válasza:
Nem lehetsz, és ilyenre nem érdemes esemény utánit bevenni, mert akkor legközelebb, amikor tényleg szükség lesz rá, akkor meg már nem lehet. Viszont mielőtt szexelsz, nem ártana tisztába jönni az alapvető biológiával: csiklóból csak egy van.
Egyébként meg meg kéne jegyezni, hogy nincs értelme "kicsi b . szni". Húzzatok egy gumit és csináljátok rendesen: legalább élvezitek is, és ha baleset van, az is egyértelmű.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek én is. Kicsit még tanulni kellene erről, mielőtt csinálod!
"előondó" és "csiklók" ???? Ne csináld még, kérlek! Tájékozódj!
Készülj fel arra, hogy maholnap ennyi már nem lesz elég egyikőtöknek sem. Készülj fel arra, hogy hogyan fogtok védekezni! Nézz utána a pearl index fogalmának, és válasszatok védekezési módot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!