Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mennyire vagytok válogatósa...

Ti mennyire vagytok válogatósak ételek terén?

Figyelt kérdés

Én hiába vagyok éhes ha az étellel valami probléma van nem tudom megenni. A munkahelyemen sokszor szokott probléma lenni az étellel pl. sertés hús rágósabb mint egy rágó, erre a kollégák bólogatnak csak le kell nyelni egybe nem kell megrágni. Krumpli vagy nyers vagy kőkemény, csirkehús mindig teljesen száraz és nagyon kemény, a pörkölt legnagyobb része zsíros pacalt darabok, amire a többiek csukott szemmel gyorsan lenyelni reagálnak. Ha kaját hozok az befülled és mikrózástól fura íze lesz amitől néha hányingerem van. A nagyszüleimnél a légy mindig a kaján van amihez én hozzá se nyúlok, mert az már veszélyes ők meg letudják "a légynek is ennie kell valamit"-el. Valahogy nekem ezektől a dolgoktól undorom van, tudom ha lakatlan szigeten lennék örüljek ha ételt látok, de az se megoldás hogy 1-2 naponta eszek csak ételt, mert akkor úgy se fog érdekelni. Rendelés se sokkal jobb, mert ott is hallottam cifra dolgokat. Az is vicces, hogy a főszakács a munkahelyi konyhán régebben egy 4 csillagos étteremben dolgozott és erre mindenki büszke, ha valóban olyan jó lenne akkor nem hiszem, hogy noname cégnél dolgozna.

Ti hogy oldanátok ezt meg?

2018. szept. 21. 20:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Olyan ételt csomagolj amely hidegen isfogyaszthato v nem igényel mikrót.
2018. szept. 21. 20:47
 2/20 anonim ***** válasza:
27%

lassan 2 éves szendvics, pizza, bagett, kebab, mikrós lasagne körforgás után nekem minden jó ami ehető...

nehéz dolog a single férfiak élete :D

2018. szept. 21. 20:52
 3/20 anonim ***** válasza:
32%
Tojás, tök, szilva, sóska, spenót, zeller, patisszon és hasonlók kilőve, mnden más oké.
2018. szept. 21. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Én is elég finnyás vagyok. Pl. az olyan pörköltöket én se tudom megenni, amik tele vannak hájdarabokkal, valamint sok ételt újramelegítve se szeretek, olyan fura ízük lesz úgy..

Mondjuk én még suliba járok amúgy és lehet, könnyebben beszélek, mert csak heti egyszer szoktunk kb. 8 óráig bent lenni, de én olyankor is képes vagyok egész nap nem enni, ha nincs mit. Ugyanis szendvicseket se szoktam vinni magammal, mert pár óra múlva azokban is a húsnak fura íze lesz, meg a zöldségek így megszottyadnak, átázik a kenyér, stb...Pékségből meg megint nem szeretek kaját venni, mert nagyon drágák ahhoz képest, hogy csak felfújt, zsíros szarok. Szóval én úgy oldom meg, hogy néha szoktam sütni itthon magamnak sajtos croissant-t, csigákat, stb. és olyankor azt viszem magammal enni. Egyébként csak megpróbálok bőségesen reggelizni és kibírni, amíg hazaérek.

2018. szept. 21. 21:39
 5/20 A kérdező kommentje:

Egész iskolás éveimben szendvicseztem, nem volt túl izgalmas. A mikrós lasagne és pizza hosszú távon meg nem vállalható életstílus. Egy szóval sem írtam, hogy egyedülálló lennék és nem is sok köze van hozzá, mert ételt én is tudok főzni, de ha viszek az 6 óra után bepárol és nagyon fura mikrózás után hányingerem van néha tőle.

Legszívesebben átugranék a szakács mellé és kisütném az otthon marinált csirkemellet, mert ha magam csinálnám akkor az legalább nem száradna ki.

Hidd el ha bent vagy a munkahelyen több mint 8 órát + utazás az a meleg kaja egy idő után nagyon hiányozni fog(legalább is nekem). Lehet viszek rezsót és bezárom magam a meeting szobába, legalább tojást gyorsan tudnék csinálni.

2018. szept. 21. 21:50
 6/20 Metionin ***** válasza:
65%
Hát figyelj, én tudok undorodni bizonyos alapanyagok ízétől és megint mások állagától. Ami ezekkel készül, azt nem eszem meg, pont. Alapanyag: bab, máj, belsőség, tök. Állag: nyúlós, rágós, zsíros, emiatt nem eszek zúzát, húskövérjét, stb. Ahol a sulis konyha ilyen volt, ott nem ettem és annyi pedig ingyen lett volna. Nálunk apám mondogatja hogy "megennéd ha nem vón más" de nem, nem enném meg mert undorodom tőle. És ha van lehetőségem választani, akkor hadd egyek már olyat aminek a megevését élvezem is.
2018. szept. 21. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

Iszonyatosan válogatós vagyok!

1 féle levest eszek csak meg, az is csak lé és tészta, a köret nálam kimerül a rízsben (csakis 1 féle), sültkrumpliban és krumplipürében, nagyon ritkán a rízshez teszek egy kis kukoricát, ezen kívül zöldség amit megeszek az a tv paprika, de azt is iszonyatosan ritkán. Húsok közül csak a csirkemellet eszem meg. Szar így az élet, de minden másnak számomra nagyon rossz íze van, úgyhogy ez van. Unok már mindent!

2018. szept. 21. 22:13
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Veled vagyok én is ilyen vagyok :-( és lassan nekem is gondok leszek mert a szendvicset már unom.
2018. szept. 21. 22:26
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
Én amiket nem bírok megenni azok a sütőtök, fokhagyma, kandírozott cukor (ezeknek még a gondolatától is a hideg ráz, tuti okádnék ha bármelyiket a számba kéne venni) illetve az ilyen zsíros, csontos, porcogós undorító húsfélék, mint pl. a zsírszalonna vagy az inas csirkecomb. Amúgy nagy átlagban a legtöbb dolgot megeszem, pláne ha éhes vagyok. Sokáig ettem menzán, nyilván nem volt egy álom de semmi nagyobb gondom nem volt vele, pláne hogy igen éhes voltam mire odajutottam. Még mindig inkább legyen változatosság, mint hogy ugyanazt egyem állandóan.
2018. szept. 21. 22:33
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Tengeri cuccokat, halakat és nagyon zsíros falatokat nem eszem meg, de ezt leszámítva nem sok dologgal van bajom.
2018. szept. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!