Van olyan termék, amire vágytok, de nem engedhetitek meg magatoknak? Mi az?
Figyelt kérdés
Itt most átlagos dolgokra gondolok,amik megkaphatok egy szupermarketben.Márkát,árat is irjatok ha tudtok!2017. febr. 21. 08:00
2/22 anonim válasza:
Lazac nagy mennyisegben. Megengedhetem igazabol pl heti 1-2x, de szivesen ennem gyakrabban is.
3/22 anonim válasza:
Mióta Svájcban dolgozunk a párommal, nincs :)
4/22 anonim válasza:
Marha bélszín... mert azt nem vágja fel a hentes; marad a hátszín.
5/22 anonim válasza:
Olyan, amit "nem engedhetek meg" nincs egy szupermarketben... olyan, amire esetleg sajnálom a pénzt, ezért nem veszem meg, van. (Érzékeltendő a különbséget: nem anyagi határai vannak, hanem elvi).
Ha szupermarket helyett egyéb boltba is mehetnék, akkor persze rögtön hosszabb lenne a lista...
6/22 anonim válasza:
Szupermarketben nincs, de enyhén rossz a kategória.
7/22 anonim válasza:
Drágább parfümök. Lenne rá pénzem,de sajnálom rá,mert a parfümtől vannak fontosabb dolgok is. Így kb max 1000-2000 forintot költök egy parfümre.
22L
8/22 anonim válasza:
Nincs. Ha háztartási gépet kéne venni akkor elkéne gondolkozni, hogy melyiket de élelmiszerek, ruhák, könyvek nem jelentenek akadályt. Persze van amire sajnáljuk a pénzt vagy nem tetszik az ár-érték arány ezért ritkán vesszük.
9/22 anonim válasza:
Mondjuk maga a szupermarket. Hogy én irányítsam. Na de viccet félreértve, nincs ilyen, mióta kijöttünk külföldre. Azelőtt volt, pl. Riomare tonhal saláta. Sosem vettem volna meg egy ezresért azt a 150 grammot, pedig imádom a tonhalsalit.
10/22 anonim válasza:
Édesség. Lehetõségem lenne de nem engedhetem meg mert hîzlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!