Milyen stria elleni krémet használtok?
A Bio oil halványítja a már meglévőket. Eltüntetni nem fogja, max ha csak alapból halvány.
Én nagyon féltem a striáktól, mert gyerekkoromban a csípőmön, és a combomon előjött pár (ezek kb.nem is látszanak az olajtól ma már).
Bio oilt használtam a 3.hónaptól, minden este-fürdés után. 1 db striám nem jött ki, pedig 15 kg híztam. A többit azonnal leadtam szülés után.
És így 3 hónappal rá olyan vagyok mint rég.
Ha már kijöttek ott is maradnak, max halványodni fognak. Kenhetsz rá akármit.
Alapból genetikai, aki hajlamos rá annak kenegetés mellett is kijön. Aki nem az meg kenegeti és mondhatja, hogy a krém miatt nem jött ki miközben anélkül se jönne :)
Ajánlottak itt most pár dolgot, Bio oil most új, de jókat írnak róla. Halványítás is nagy segítség, ha ennyire aggódsz :) De sajnos örök társaid maradnak nyomaként, hogy egy kis csodát hoztál a világra :)
Szia
Ha egyszer valakinek striai vannak,az semmifele "csodakrem"nem fogja eltuntetni onnan! Nekem volt egy ketto a seggemen,nagyon kellemetlen volt nezegetni a tukorbe,pedig en nem is szultem meg semmi,48-es 50kg voltam mindig meg vagyok is. Es elmentem ilyen lezeres kezelesre,(de nem magyarorszagon) csak potom,1200€uro volt.
Bocsi tul hamar kuldtem el,telorol irok xd.
Szoval,a lenyeg az,hogy bejott,es azota eltunt a par striam a fenekemrol!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!