Második gyerek, stria kérdés?
Figyelt kérdés
Azok esetében, akik nem híztak többet a második babánál, mint az elsőnél és az elsőnél sem lettek striások, lett csíkotok a második terhességnél?2017. jan. 27. 09:58
1/7 anonim válasza:
Igen. Méghozzá 38 hetesen egyszercsak arra ébredtem hogy össze-vissza repedt a bőröm. Nagyobb lett a baba 400 g-mal mint az első.
2/7 anonim válasza:
Bár striás nem lettem a másodikkal se, de azért "szép" ráncosra kinyúlt a hasam.
3/7 anonim válasza:
Nem lettem striás a másodikkal sem, a bőröm sem nyúlt meg. Mondjuk a baba is kisebb volt mint az első.
4/7 anonim válasza:
Anyukámnak egy csíkja se lett, a második babája az öcsikém nagyobb volt mint én mégse lett csíkos. Előttem volt 24 hetes magzatelhalása is... azóta sincs csíkja, se szüléstől se hízástól. Ellenben én zebra vagyok pedig csak most fogok szülni XD
De van akinek a szülésnél csíkosodik be a bőre... sose lehet tudni :)
13hkm
5/7 anonim válasza:
Mind a ket terhessegemnel 20 kg-ot hiztam, 3,75 es 4 kg-mal szulettek a gyerekeim, nem lett striam, a hasamon a bor viszont kisse megnyult, a csaszaros hegre picit raereszkedik, de nem veszes.
A hasamat baba testapoloval es johnsons olajjal kentem napi ketszer, viszont szerintem inkabb a genetikatol fugg.
6/7 anonim válasza:
Nem a bőr nyúlása okozza, hanem genetikai és hormonális okok állnak a háttérben. Ezért sem megelőzni sem kezelni nem lehet. Mondhatni, szerencsém múlik.
7/7 anonim válasza:
Még a harmadik után se lett egy csikom se,pedig soha semmivel nem kentem...szerencse es genetika szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!