Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki bantott teged eddig eleted...

Ki bantott teged eddig eleted soran a legjobban?

Figyelt kérdés
foleg lelki bantasra ertem, de akit fizikailag bantottak, vagy zaklattak az is erdekel. megbosszulnad?
2018. szept. 16. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az egyik családtagom és egy férfi volt, akik a legnagyobb mértékben a lelkembe gázoltak, hazugsággal, megalázással, tudatos bántással, "vérszívással". Nem bosszultam meg, és nem is fogom, az nem az én stílusom, csupán igyekszem távoltartani magam tőlük.
2018. szept. 16. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Az élet. Maga az élet.
2018. szept. 16. 21:10
 13/17 A kérdező kommentje:
kosuonom a valaszokat. :D tetszik, h egyikotokbe sincs bosszuvagy, szerintem ez egy jo dolog.
2018. szept. 16. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Anyám.

nem kívánok neki semmi rosszat, de ha nem kéne többet találkoznom vele, nem bánnám.

2018. szept. 16. 21:28
 15/17 A kérdező kommentje:
hasonlo a szitu itt is
2018. szept. 16. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
A szüleim, testvéreim és két volt szerelmem.
2018. szept. 16. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim, ott is főleg az anyám volt a ludas, egész gyerekkoromban bántalmaztak, tetsileg-lelklieg egyaránt. Mások is bántottak/használtak ki/vertek át (pl. az iskolában anno teljesen kiközösítettek és aláztak, én voltam ott is a boxzsák, volt olyan exem is, aki kihasznált, megcsalt, megütött és eldobott, mint egy taknyos zsepit, stb, ezek nem egyedi esetek), de a szüleim terrorát nem tudták felülmúlni.

Nem bosszultam meg és nem is bosszulnám meg, szánalmas, kicsinyes vergődésnek tartom a bosszú összes formáját és nem vagyok hajlandó idáig süllyedni, ennél többre tartom magam. Egész egyszerűen csak teljes mértékben kizártam ezeket az embereket az életemből, tovább léptem és felépítettem magamnak egy sikeres, boldog életet, boldog párkapcsolattal, fantasztikus barátokkal, karrierrel, hobbikkal, életcélokkal, élményekkel. Ennél több bosszúra semmi szükség szerintem :)

2018. szept. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!