Anyósok, mivel bántott meg eddig legjobban a menyetek?
Azt hiszem, itt nem lesznek olyan "horrortörténetek", mint a kérdés párjánál. Az átlag anyóskorú nem igen használ internetet, aki meg tényleg szemét volt az anyósával, az nem nagyon fog itt "gyónni".
Bocsi, az előzésért! :-) Jövök Neked egy sörrel!
Én a bababútorokkal kapcsolatban bántottam meg.
Történet a következő: elmentünk párommal és a kedves szüleivel bababútor nézelődőbe. Nekem egyből megtetszett egy kiságy, ami átalakítható, stb. Úgy gondoltam, hogy kapok az alkalmon és megveszem egyből, mivel eléggé jó árban volt akcióban. Mikor elmentem érdeklődni az eladónál, akkor arra lettem figyelmes, hogy a kedves anyósom kioktatja a párom, hogy miért nem nézünk körbe még máshol is, biztos találunk ennél jobbat..
Nos, mivel én alapból 'allergiás' vagyok arra, hogy bárki (hiába családtag) 'belenézzen' a pénztárcámba vagy beleszóljon abba, hogy mire költöm azt a pénzt, amit megkerestem, így eléggé felháborodtam és közöltem vele, hogy egy pár éve nagy korú lettem és eltudom dönteni, hogy mire van szükségem. És, 'hozzávágtam' még azt a mondatot is, hogy 'Én sem szólok bele abba, hogy te mit kezdesz a pénzeddel és a lakásoddal'.
Utána persze, a hangnemért bocsánatot kértem, de a mondatokért nem. Én jogosnak tartottam és tartom mai napig. Tudom, most az fog jönni, hogy csak kedveskedni akart, és tanácsot adni (?! kioktatással tanácsot adni ?!) és, hogy ő nem akart semmi rosszat. Csak szerintem, tiszteletbe kéne hagyni a fiatalok döntését is (néha, még ha olyan nehéz is megállni). Mert nem olyan dologról döntöttünk, ami az egész életünket befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!